Каталог товарів

Насіння руколи Індау 10г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Ароматна, смачна, для салатів та кулінарних шедеврів! Однорічник, вегетаційний період 25-30 днів. Рослина світло-і вологолюбна, висотою 30-60 см, масою 120-160 г. Висівають у кілька термінів, починаючи з ранньої весни. Сходи з'являються на 5-й день, а за два тижні вже можна збирати перший урожай із зелених листочків.

27,00 грн
22,00 грн
-18.52 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Рукола «Індау»

Однорічна, пряно-ароматна салатна рослина, поширена у французькій і італійській кухні. Листя зелене соковите, з гірчично-горіхово-перцевим смаком, мають сильну антибактеріальну дію, багаті мінеральними і дубильними речовинами, йодом і вітаміном С. Форма довгаста, виїмчасто-зубчаста. Врожайність листя при разовому зборі - 1,5-2,5 кг / м2.
Рукола «Індау» вимоглива до поливу, при нестачі вологи смакові якості погіршуються - листя грубіє і починає гірчити. Використовувати найкраще у свіжому вигляді, як складову частину салатів, гострих гарнірів до м'ясних і рибних страв.

Підготовка ґрунту
Може рости на будь-якому грунті, проте більш пишну і смачну зелень отримують на легких родючих з нейтральною або слабокислою реакцією. Кислі грунти вимагають вапнування.

Висів насіння руколи «Індау»
У відкритий грунт висівають з квітня до середини серпня, через кожні 10-15 днів. Глибина посіву не більше 1-1,5 см, відстань між рядами - 30-40 см. Сходи проріджують у фазі 1-2 справжніх листків, залишаючи між ними 5-6 см. У спеку рукколу не сіють, тому що рослини швидко йдуть в стрілку. Якщо ви все ж вирішили посіяти її в цей час, вибирайте напівзатінене місце

З якими культурами краще рости руколі?
Допускається сусідство з такими культурами, як огірки, морква, шпинат і селеру.

Збір врожаю
Від сходів до першої зрізання 25-35 днів. Запізнюватися зі збиранням врожаю не можна - після викидання квітконосів смакові якості погіршуються. Тільки регулярна зрізка дозволить отримувати зелень з ніжним смаком.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пряна рослина використовується у свіжому та сушеному вигляді. Низькорослий сорт, що виростає до 35 сантиметрів з насиченим фіолетовим гладким листям і рідкісними зубчиками по краю. Дозріває на 60-70 день із моменту появи сходів. При досягненні висоти 5 сантиметрів потрібно розпушувати грунт кожні 2-3 дні. Рослина не терпить перезволоження і полив найкраще проводити вранці.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.