Каталог товарів

Насіння салату Ред Корал 0,5г

Артикул: 225-548
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
0,5г
12 грн
9 грн
/ за шт
-25 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Салат Ред Корал - це високоврожайний сорт, вегетаційний період якого від сходів до технічної стиглості становить 50-60 днів. Має привабливе червоно-коричневе забарвлення. Кінці листя дуже хвилясті, утворюють компактну розетку кулястої форми. Цінується як культура, багата вітамінами, органічними кислотами та мінеральними солями, особливо кальцієм та залізом. Смак рослин хороший.

Вирощування салату у відкритому ґрунті

Посадка салату в ґрунт

Оскільки салат культура холодостійка, його можна висівати в ґрунт під зиму – наприкінці жовтня або на початку листопада. А ось навесні ранньостиглі сорти салату сіють із квітня по травень.  Середньостиглі та пізні сорти – з квітня до середини червня. Якщо ви хочете мати свіжий салат усе літо, його можна сіяти багато разів через кожні 7-10 днів до середини серпня.

Умови вирощування салату передбачають розміщення грядки на відкритому сонячному місці. Сіють салат у пухкий, поживний ґрунт із достатньою кількістю органіки й мікроелементів. Кислотна реакція ґрунту має бути слабколужною або кислотною – від 6,0 до 7,0 pH. Не підійдуть для рослини лише глинисті важкі ґрунти, а в чорноземі, суглинку, карбонатних ґрунтах і піску салат росте нормально.

Готують грядку під салат заздалегідь. Пперекопують, вносячи компост або перепрілий гній із розрахунку 1 відро органіки на м² площі. Навесні при розпушуванні перед посадкою в ґрунт вносять 1 столову ложку суперфосфату, 1 чайну ложку сульфату калію і 1-2 столові ложки Растворіну на м². На кислих ґрунтах замість Растворіну використовують Нітрофоску в тій самій кількості, обов’язково додаючи на одиницю площі ще й по 200 г доломітового борошна. Сіють насіння, змішане з піском у співвідношенні 1:0,5, в борозенки завглибшки 5-10 мм, зроблені у вологому ґрунті на відстані 15-20 см одна від одної.

Проростає насіння при температурі 5 ºC, але майте на увазі, що при 20 ºC салат сходить гірше. Коли сходи почнуть підніматися масово, їх потрібно прорідити таким чином, щоб між сіянцями в результаті залишався інтервал 6-8 см для листових сортів і 10-15 для головкових. Проріджування краще провести в два етапи.

Як виростити салат у ґрунті

Вирощування салату у відкритому ґрунті вимагає передусім регулярного поливу, розпушування ґрунту й прополювання. Намагайтеся розпушувати ґрунт після кожного поливання чи дощу і своєчасно видаляйте з ділянки бур’ян.

Полив салату

Салат у відкритому ґрунті поливають один раз на тиждень, уранці або ввечері. Для листових сортів краще використовувати спосіб дощування, а головковий салат зволожують, поливаючи ґрунт уздовж рядів. Із того моменту, коли салат починає формувати головки, полив слід зменшити, щоб не спровокувати розвиток гнильних явищ. Аби запобігти появі внутрішнього некрозу салату, в сильну спеку полив краще проводити ночами. Взагалі ж необхідність поливу визначається насамперед погодними умовами.

Характеристики
  • Термін дозрівання:
    ранньостиглий
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Червоно-коричневий
  • Тип:
    Салат
  • Вага в упаковці:
    0.0005кг (0.5г)
  • Час висаджування:
    з квітня по травень, наприкінці жовтня або на початку листопада
  • Різновид:
    Листовий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Господарська стиглість настає через 20-28 днів від моменту появи сходів. Рослина вологолюбива, в спекотну погоду листя грубіє і втрачає харчову цінність. В домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, яке має приятний пікантний смакю Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до мясних і рібних страв.

Швидке замовлення
20г
10г (ваговий)

Оригінальні коди товару

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Насіння японської листової капусти, яка є різновидом гірчичного салату і не формує головку, має вузьке, дрібно порізане листя та пікантний, пряний смак, схожий на руколу, але з ніжнішою текстурою. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт переносить транспортування без втрати зовнішнього вигляду, може зберігатися досить тривалий період в складських умовах. Салат Афіціон утворює високу розетку з кучерявим листям середніх розмірів світло-зеленого кольору. Маса розетки – до 500 г. Листя ніжне на смак, дуже соковите, солодке, абсолютно без гіркоти.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий, високоврожайний сорт листового салату. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 35-50 днів. м'ясисте, кучеряве, світло-зелене листя відрізняється ніжним ароматом свіжої зелені, приємним смаком і багатством вітамінів. Сорт  відрізняється швидким зростанням зеленої маси. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів, овочевих закусок, а також як гарнір до м'ясних та рибних страв.