Насіння цибулі червоної Веселка 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля ріпчаста червона Веселка 1 г, Seedera - напівгострий смак, найкраще для салатів
Строки достигання: Ранньостиглий
Різновид: Ріпчаста червона
Розмір плоду: больше 100 г
Колір плоду: Червоний
Тип плоду: Круглий
Ранньостиглий напівгострий сорт. Вирощується з насіння в однорічній культурі. Цибулина округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні луски – фіолетово-червоного забарвлення. Сорт відносно стійкий до пероноспорозу, добре визріває на момент збирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Висівають (місяць, глибина) — II–IV, 2–3 см
Схема висадки (см) — 45×3–5
Збирають (місяць) — VII–IX
Оригінальні коди товару
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригінальні коди товару
Продуктивний, середньостиглий сорт цибулі порей від нідерландської селекційної компанії Hazera. Період вегетації становить близько 90-95 днів від появи сходів. Вирощується у відкритому ґрунті і призначається для отримання врожаю в літньо-осінній період.
Оригінальні коди товару
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.