Насіння цибулі Порбелла 100шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння цибулі порей Порбелла, упаковка 100 штук
Середньостиглий сорт цибулі порей, що прекрасно підходить для отримання продукції в літньо-осінній період. Високопродуктивний та легкий у вирощуванні. Листя прямостояче, темно-зеленого кольору із сильним восковим нальотом, біла частина висока 22-25 см. Плоди легко чистяться, а також мають потенціал тривалого зберігання. Протягом тривалого часу може зберігатися у полі без втрати смакових властивостей.
Вегетаційний період 95-100 днів від висадження розсади.
-
сорт:середньостиглий порей
Оригінальні коди товару
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригінальні коди товару
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний сорт. Цибуліни від світло-коричневого до коричневого кольору, округлої форми, мають чудовий пікантно-гострий смак. Транспортабельний сорт, який можна зберігати 6 – 7 місяців. Універсальне використання.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).