Органо-мінеральне добриво-антистрес HUMAX Smart Grow 1л
Артикул:
Способы доставки
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
Способы оплаты
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Переваги SmartGrow HUMAX
- забезпечує активний ріст листкової маси та кореневої системи;
- покращує стійкість рослин до біотичних та абіотичних стресів;
- підвищує врожайність сільськогосподарських культур та якісні показники отриманої продукції.
Фізико-хімічні властивості:
- густина – 1.16 г/см3
- рН – 8.1
Склад:
- Гумінові кислоти - 100 г/л
- Фульвокислоти - 18,8 г/л
- Азот загальний - 21 г/л
- Фосфор у формі фосфату (P2O5) - 35 г/л
- Калій (K2O) - 80 г/л
- Сірка (SO3) - 4,41 г/л
- Кальцій (CaO) - 2,28 г/л
- Магній (MgO) - 0,58 г/л
- Бор (B) - 0,002 г/л
- Мідь (Cu) - 0,003 г/л
- Залізо (Fe) - 0,49 г/л
- Марганець (Mn) - 0,022 г/л
- Цинк (Zn) - 0,002 г/л
Культура
Фаза росту і розвитку
Норма внесення, л/га
ПОЛЬОВА ГРУПА (ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ)
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка)
Фаза кущення (ВВСН 20-29)
0,5
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39)
0,5
Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87)
0,5
Кукурудза
Фаза 2-4 листа (ВВСН 8-12)
0,5
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28)
0,5
Викидання волоті (ВВСН 48-56)
0,5
Соняшник
Формування 2 пари листків
0,5
Формування 4-5 пари листків
0,5
Формування зірочки-початок цвітіння
0,5
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця)
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35)
0,3
Фаза закладання квіток (ВВСН 51-55)
0,5
Формування – налив бобів
0,5
Ріпак, гірчиця, льон
Формування розетки («ялинки») – початок стеблування
0,5
Бутонізація
0,5
Цукровий і столовий буряк
Формування 4-го справжнього листа
0,5
Змикання листя в ряду
0,5
Змикання листя в міжряддях
0,7
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон).
Огірок
Формування 1-3 справжнього листка
0,3
Початок формування – вилягання стебел
2,0-2,5
ПОЛЬОВА ГРУПА (ФЕРТИГАЦІЯ)
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон). Огірок
Формування 1-3 справжнього листка
2,0-3,0
Початок формування – вилягання стебел
1,5-2,0
ОВОЧЕВА ГРУПА (ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ)
Томат, баклажан, цибуля, перець, капуста, картопля, морква
Фаза активного росту
0,3
Фаза цвітіння
0,5
Фаза формування плодів — ріст плодів
0,7
ОВОЧЕВА ГРУПА (ФЕРТИГАЦІЯ)
Томат, баклажан, цибуля, перець, капуста, картопля, морква
Фаза активного росту
1,5-2,0
Фаза цвітіння
2,0-3,0
Фаза формування плодів — ріст плодів
2,0-3,0
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА (ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ)
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград
Фаза початок вегетації – ріст пагонів
0,3
Фаза бутонізації
0,5
Фаза цвітіння — зав'язування плодів
0,5
Фаза росту плодів
0,5
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА (ФЕРТИГАЦІЯ)
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград
Фаза початок вегетації – ріст пагонів
1,5-2,0
Фаза бутонізації
2,0-3,0
Фаза цвітіння — зав'язування плодів
2,0-3,0
Фаза росту плодів
2,0-3,0
ТЕПЛИЦЯ (ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ)
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів)
Фаза активного росту
100 мл/100 л воды
Фаза цвітіння
100 мл/100 л воды
Фаза роста плодов — массовое созревание
100 мл/100 л воды
ТЕПЛИЦЯ (ФЕРТИГАЦІЯ)
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів)
Фаза активного росту
15-20 мл на 1 сотку
Фаза цвітіння
20-30 мл на 1 сотку
Фаза росту плодів
20-30 мл на 1 сотку
Пока нет комментариев
Рекомендуемые товары
Оригинальные коды товаров
Унікальне добриво з антистресовою дією в умовах низьких температур.
Оригинальные коды товаров
Стимулює наростання продуктивних пагонів, збільшує площу листя та крони, пробуджує сплячі бруньки, активізує зростання бічних бруньок та активізує цвітіння.
Оригинальные коды товаров
Попереджає опадання зав'язі, активує природну опірність гнилям, хворобам та шкідникам. Важливий комплекс елементів у критичні фази росту та розвитку рослин.
Оригинальные коды товаров
Біостимулятор забарвлення плодів, що значно покращує структуру клітин (твердість та щільність), відповідно, транспортабельність врожаю, тривалість його зберігання.