ПОСАДКОВИЙ МАТЕРІАЛ SeedEra
Оригинальные коды товаров
Oавель стійкий до понижених температур та стрілкування. Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період 45-50 діб. Розетка листків припіднята, розлога. Листя видовжено-овальне, зелене, смачне. Стійкий до понижених температур та стрілкування. Використовують в домашній кулінарії, для консервації та засолювання.
Оригинальные коды товаров
Перспективний сорт, що швидко росте, ідеальний у свіжому вигляді, як пряна зелень. Завдяки довгим черешкам, листя підходить для формування пучків. Дасть урожай при підзимовому посіві.
Оригинальные коды товаров
Пізньостиглий сорт. Листя темно-зелені. Коренеплід конусовидної форми кремового кольору, з дуже приємним сильним ароматом довжиною 18-25см, масою 70-110г. Добре зберігається. Коренеплоди можна використовувати для вигонки в зимово-весняний період. Використовують для зимового зберігання, переробки, свіжого споживання.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт. Рослина утворює щільну розетку. Листя ніжне, темно-зелене, з прекрасним ароматом. Зелень добре відростає після зрізу. У разі дотримання агротехнічних умов, за сезон можна отримати 5-6 зрізів товарної продукції. Використовують у їжу свіжим виглядом.
Оригинальные коды товаров
Пізньостиглий сорт формує невисокий компактний кущ. Листя темно-зелене, соковите, сильно розсіяне, багате на ефірні олії. Сорт має особливість під час зрізу відростати до 3-4 разів, довго не стріляється. Використовують для приправ у свіжому вигляді та для консервування.
Оригинальные коды товаров
Cорт бджолозапильного огірка. Пізній період дозрівання – 51-64 дня. Універсальне призначення. Вживаються у свіжому вигляді, хоча прекрасно консервуються і засолюються..