Каталог товаров

Диня Раймонд ф1

Артикул: 225-643
Нет на складе
Есть в наличии
45 грн
40 грн
/ за
-11 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Характеристики
  • сорт:
    середньоранній
  • Країна-виробник:
    Нідерланди
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    яскраво-жовтий
  • Стійкість:
    Висока стійкість до фузаріозного в'янення (раси 1, 2), борошнистої роси та толерантність до пероноспорозу.
  • Додаткові характеристики:
    Гібрид
  • Вага в упаковці:
    5шт
  • Особливості:
    М'якоть: Світло-кремова або кремово-жовта, товста, щільна, з невеликою насіннєвою камерою.
  • Маса плоду:
    3,5–5,5 кг
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньоранній гібрид від нідерландської селекційної компанії Hazera. Період дозрівання триває 65-70 днів від висадки розсади. Вирощується переважно у відкритому ґрунті. Рослина міцна, з довгими стеблами, великим листям і добре розвиненою кореневою системою. Стійка до посухи та інших стресових умов вирощування, швидко відновлюється після несприятливих впливів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранній гібрид дині, типу "Ананас", з вегетаційним періодом 65 днів. Вона характеризується округло-овальною формою плодів середньою вагою 1,8-2,5 кг. М'якоть дині світло-оранжева, солодка та ароматна. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ультраскоростиглий сорт дині, який достигає за 55-70 днів. Плоди округлі або короткоовальні, жовто-оранжеві, з гладкою шкіркою та слабкою сіткою. Середня маса плоду становить 1.5-2 кг. М'якоть біла, солодка, соковита, з приємним ароматом. Сорт вирізняється високою врожайністю, транспортабельністю та лежкістю