Насіння дині Раймонд F1 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння дині Раймонд F1, упаковка 5 штук
Дуже потужний та продуктивний середньопізній гібрид (70-75 днів)
Прекрасна зав’язуваність плодів навіть за стресових умов!
Вегетаційний період – 70-75 днів від моменту висадки розсади
Середня маса плоду 3,0-5,0кг
Вміст цукрів 12-13%
Рекомендована густота – 0,8-1,0 м.кв.
Середньостиглий гібрид дині типу Ананас. Плоди овальної форми, витягнуті, жовтого кольору, шкірка щільна з сіткою. М’якоть кремово-білого кольору, м’ясиста, компактна насіннєва камера. Гібрид стійкий до фузаріозного в’янення, борошнистої роси та несправжньої борошнистої роси. Підходить для вирощування у відкритому грунті, теплицях та плівкових укриттях.
-
Термін дозрівання:середньоранній
-
Країна-виробник товару:Нідерланди
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:яскраво-жовтий
-
Стійкість:Висока стійкість до фузаріозного в'янення (раси 1, 2), борошнистої роси та толерантність до пероноспорозу.
-
Додаткові характеристики:Гібрид
-
Вага в упаковці:5шт
-
Особливості:М'якоть: Світло-кремова або кремово-жовта, товста, щільна, з невеликою насіннєвою камерою.
-
Маса плоду:3,5–5,5 кг
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт дині, відомий своєю стабільною врожайністю та гарною лежкістю. Плоди кулясті, гладенькі, з жовто-оранжевою шкіркою, без малюнка. М'якоть біла, солодка, ніжна та ароматна.
Оригінальні коди товару
Ультраскоростиглий сорт дині, який достигає за 55-70 днів. Плоди округлі або короткоовальні, жовто-оранжеві, з гладкою шкіркою та слабкою сіткою. Середня маса плоду становить 1.5-2 кг. М'якоть біла, солодка, соковита, з приємним ароматом. Сорт вирізняється високою врожайністю, транспортабельністю та лежкістю
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).