Каталог товаров

Насіння гарбуза Сірий чемпіон

Артикул: 225-343
Нет на складе
Есть в наличии
11 грн
8 грн
/ за
-27 %
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Характеристики
  • сорт:
    середньостиглий
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров
Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Період від масових сходів до технічної стиглості 50-55 днів. Рослини кущової форми, формує тарілкоподібні з круглозубчастими краями плоди темно-зеленого кольору масою 450-500 г. Використовують тільки молоді зав’язі, коли м'якуш соковитий та ніжний.
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.
 
 
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт універсального призначення. 100-120днів від сходів до збору врожаю. Цінність сорту: стійкий проти борошнистої роси, транспортабельний, лежкий.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.