Насіння гарбуза Український Багатоплідний
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
-
сорт:ранньостиглий
Оригинальные коды товаров
Мета використання: як для обробки, так і для свіжого ринку. Цінується за: високі смакові якості. Гібрид характеризується високою пластичністю: формує високий стабільний урожай в складних погодних умовах і при використанні різних технологій. М'якоть насичено-помаранчева, солодка.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній сорт мускатного гарбуза, який відрізняється великими (6-8 кг), ребристими плодами яскраво-помаранчевого кольору та ароматною, солодкою м'якоттю з високим вмістом цукру. Він універсальний у використанні, добре зберігається і має високі товарні якості.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.