Український Багатоплідний, насіння гарбуза 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Сорт ранньостиглий, високоврожайний, транспортабельний. Від сівби до початку збирання 85-90 днів.
Формує довге, до 10 м, сланке стебло, на якому переважають материнські квіти.
Плоди короткоовальні, середньою масою 5-8 кг, чудові смакові, дієтичні та лікувальні властивості. Їх споживають у свіжому (м'якуш, сік), вареними та смаженими.
-
сорт:ранньостиглий
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт, який вступає в плодоношення на 86-98 день від сходів. Формує рослини кущової форми, з короткими, потужними батогами. На кожному кущі визрівають по два-три плоди вагою 4-6 кг. Шкірка тонка, тверда.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий, високоврожайний сорт з відмінною лежкістю плодів. Форма подовжена, грушоподібна. Масляниста м'якоть з горіховим присмаком, дуже солодка, соковита і ніжна, багата на клітковину, вітаміни, мінеральні солі та каротини. Сорт відрізняється меншою кількістю насіння, ніж у звичайного гарбуза. Плід може досягати 1-5 кг.
Оригінальні коди товару
Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.