Насіння гарбуза Руж віф де тамп 15 шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий високоврожайний мускатний сорт, період від перших сходів до збору врожаю 110-115 днів. Кущ потужний, формує дуже великі, плоскоокруглі, сегментовані плоди, вагою 15-20 кг. Шкірка міцна, червоно-помаранчевого кольору. М'якуш жовтогарячий, солодкий, щільної структури, чудових смакових якостей
Сорт «Руж Віф де Тамп» толерантний до багатьох хвороб гарбузових, добре зберігається у зимовий період. Рекомендований для виготовлення соків, дитячого харчування та різних видів каш.
Висів насіння
Гарбуз - типова південна рослина, яка любить тепло і, навіть, спеку, і не переносить заморозків. Тому, у відкритий грунт висівають насіння на початку червня, коли земля достатньо погрілася, якщо температура ґрунту нижче + 15 ° С, насіння гарбуза не проросте. У зонах з коротким теплим періодом вирощування гарбуза доцільніше проводити через розсаду, яку можна вже на початку травня висаджувати під тимчасове укриття.
Перед посівом, для кращої схожості, потрібно провести замочування насіння в теплій воді до набухання і накльовування. Для цього за 2-3 дні до посіву насіння опускають у теплу воду (45-50 ° С) на 2-3 години, а потім залишають у вологій тканині при кімнатній температурі. Замочування насіння - процес обов'язковий. Крім прискорення появи сходів, замочене насіння менше страждає від шкідників, тому що втрачає смак.
Щільність висівання насіння гарбуза «Руж Віф де Тамп»
Посів насіння і висадку розсади проводять в лунки глибиною 8-10 см, відстань між якими для дуже плетистих сортів не меньше 1,2 м, для середньоплетистих сортів - 0,8 м, для кущових сортів - 0,5 м. При посадці гарбуза в кожну лунку кладуть 2-3 насінини, після проростання насіння в одній лунці залишають тільки один найсильніший паросток.
З якими культурами краще рости гарбузу?
Найбільш вдало підібраними товаришами вважається квасоля, бобові та кукурудза.
Збір урожаю
Забирають гарбуз в суху погоду, у вересні, коли починає всихати плодоніжка і твердіти кора. Плоди з батогів зрізають секатором з плодоніжкою, без неї гарбузики не придатні до тривалого зберігання. Після прибирання потрібно декілька тижнів потримати їх в теплі, щоб зайва волога випарувалася і м'якоть запасла більше цукрів.
-
сорт:для кашів
Оригінальні коди товару
Мета використання: як для обробки, так і для свіжого ринку. Цінується за: високі смакові якості. Гібрид характеризується високою пластичністю: формує високий стабільний урожай в складних погодних умовах і при використанні різних технологій. М'якоть насичено-помаранчева, солодка.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригінальні коди товару
Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт з вегетаційним періодом 110-120 днів. Плоди округлі злегка сплюснуті, слабо ребристі, світло-сірого та зеленого забарвлення без малюнка, масою 6,5-9 кг. М'якуш насичений і соковитий, світло-жовтого забарвлення, щільністю 4-5 см, дуже солодкий.