Каталог товарів

Насіння гарбуза Руж віф де тамп 15 шт

Артикул: 225-306
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
15 шт
11 грн
8 грн
/ за шт
-27 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Середньостиглий високоврожайний мускатний сорт, період від перших сходів до збору врожаю 110-115 днів. Кущ потужний, формує дуже великі, плоскоокруглі, сегментовані плоди, вагою 15-20 кг. Шкірка міцна, червоно-помаранчевого кольору. М'якуш жовтогарячий, солодкий, щільної структури, чудових смакових якостей
Сорт «Руж Віф де Тамп» толерантний до багатьох хвороб гарбузових, добре зберігається у зимовий період. Рекомендований для виготовлення соків, дитячого харчування та різних видів каш.

Висів насіння
Гарбуз - типова південна рослина, яка любить тепло і, навіть, спеку, і не переносить заморозків. Тому, у відкритий грунт висівають насіння на початку червня, коли земля достатньо погрілася, якщо температура ґрунту нижче + 15 ° С, насіння гарбуза не проросте. У зонах з коротким теплим періодом вирощування гарбуза доцільніше проводити через розсаду, яку можна вже на початку травня висаджувати під тимчасове укриття.
Перед посівом, для кращої схожості, потрібно провести замочування насіння в теплій воді до набухання і накльовування. Для цього за 2-3 дні до посіву насіння опускають у теплу воду (45-50 ° С) на 2-3 години, а потім залишають у вологій тканині при кімнатній температурі. Замочування насіння - процес обов'язковий. Крім прискорення появи сходів, замочене насіння менше страждає від шкідників, тому що втрачає смак.

Щільність висівання насіння гарбуза «Руж Віф де Тамп»
Посів насіння і висадку розсади проводять в лунки глибиною 8-10 см, відстань між якими для дуже плетистих сортів не меньше 1,2 м, для середньоплетистих сортів - 0,8 м, для кущових сортів - 0,5 м. При посадці гарбуза в кожну лунку кладуть 2-3 насінини, після проростання насіння в одній лунці залишають тільки один найсильніший паросток.

З якими культурами краще рости гарбузу?
Найбільш вдало підібраними товаришами вважається квасоля, бобові та кукурудза.

Збір урожаю
Забирають гарбуз в суху погоду, у вересні, коли починає всихати плодоніжка і твердіти кора. Плоди з батогів зрізають секатором з плодоніжкою, без неї гарбузики не придатні до тривалого зберігання. Після прибирання потрібно декілька тижнів потримати їх в теплі, щоб зайва волога випарувалася і м'якоть запасла більше цукрів.

Характеристики
  • Термін дозрівання:
    середньостиглий
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Яскраво-помаранчевий
  • Додаткові характеристики:
    Універсальний у використанні.
  • Вага в упаковці:
    15шт
  • Особливості:
    Рослина потужна, довгоплетиста, теплолюбна, але пластична і добре пристосовується до різних умов вирощування. Відносно стійка до хвороб.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Гарбуз болгарка характеризується злегка плескатими округлими гладкими плодами, шкірка світло – сіра або жовта, м'якоть досить смачна, світло-жовта, вага плоду -3-5 кг. Самі насінини мають красиву, довгасту форму, і справді нагадує витончений дамський нігтик.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Плоди оранжевого кольору, округлої форми, злегка ребристі, діаметром 12-14 см, вагою 1,3-1,6 кг. Тверда м'якоть та невелика серцевина.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару
Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Період від масових сходів до технічної стиглості 50-55 днів. Рослини кущової форми, формує тарілкоподібні з круглозубчастими краями плоди темно-зеленого кольору масою 450-500 г. Використовують тільки молоді зав’язі, коли м'якуш соковитий та ніжний.
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.