Насіння кущового кабачка Гайдамака 20г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Кабачок Гайдамака - підходить для відкритого і закритого ґрунту
Маса плоду: 300-500г
Тип плоду: циліндричний
Колір плоду: зелений
Строки достигання: ранній
- Період від сходів до технічної стиглості 38-42 дні.
- Рослини кущового типу, бокові пагони короткі.
- Плоди видовжено-циліндричної форми, біля основи ребристі, середньою масою 300-500г.
- Забарвлення молодих плодів зеленувато-біле, смакові якості відмінні.
- Сорт відносно стійкий до борошнистої роси.
- Рекомендується для використання в домашній кулінарії та консервації.
Висівають (місяць, глибина) — V, 4 см
Схема висадки (см) — 140х40–50
Збирають (місяць) — VII– VIII
Оригинальные коды товаров
Цей гібрид має чудовий товарний вигляд, і він плодоносить до настання заморозків. Важливою особливістю гібриду Кавілі F1 є його партенокарпічний тип запилення.
Оригинальные коды товаров
Це багаторічна рослина. Вона є теплолюбною культурою. Вирощується як однорічна. Зростає кущем. Вегетаційний період 85-90 днів. Кущ висотою 150-200 см. Квітки великі, мають зелений колір. Діаметр квітки 10-25 см. Володіє відмінними якостями: лікувальними, декоративними, смаковими, товарними. Цей продукт використовують в кулінарії (салати, фреші, пюре, соуси). Це делікатесний продукт. За смаком - нагадує грецький горіх. Цю рослину вживають при діабеті, захворюванні нирок, печінки.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий врожайний сорт кабачка. Вегетаційний період — 46-57 днів. Рослина кущова. ПКабачок Грибовський має плід циліндричної форми з гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 450-800 г. М’якоть біла, щільна.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.