Насіння моркви Оленка SeedEra
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Морква «Оленка»
Середньостиглий високоврожайний популярний столовий сорт, вегетаційний період 90-100 днів. Коренеплоди тупокінцевої форми, високих товарних якостей, з гладкою поверхнею та дрібними очима. Довжина 12-15 см, діаметр 4-6 см, маса 100-250 г. М'якуш помаранчевого кольору, за рахунок відмінних смакових якостей використовується для промислового виробництва дитячих соків та пюре. Врожайність у польових умовах 10-11 кг/м2.
Морква «Оленка» стійка до розтріскування та грибкових інфекцій, придатна для вирощування під плівкою та на пучкову продукцію, рекомендована для вживання у літній та осінній періоди.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Оленка»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Особливо доброзичливе сусідство з бобовими культурами, які покращують харчування коренеплоду азотом.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригинальные коды товаров
Призначений для вживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Тип Шантане. Довжина 16 см., діаметр у верхній частині 4-5 см. в нижній 2,5-3 см. Форма типічна - конічна із заокругленням на кінці. Однорідні гладкі коренеплоди, без очків. Насиченого помаранчевого кольору, як зовні так і всередині.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).