Насіння моркви Оленка SeedEra
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Морква «Оленка»
Середньостиглий високоврожайний популярний столовий сорт, вегетаційний період 90-100 днів. Коренеплоди тупокінцевої форми, високих товарних якостей, з гладкою поверхнею та дрібними очима. Довжина 12-15 см, діаметр 4-6 см, маса 100-250 г. М'якуш помаранчевого кольору, за рахунок відмінних смакових якостей використовується для промислового виробництва дитячих соків та пюре. Врожайність у польових умовах 10-11 кг/м2.
Морква «Оленка» стійка до розтріскування та грибкових інфекцій, придатна для вирощування під плівкою та на пучкову продукцію, рекомендована для вживання у літній та осінній періоди.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Оленка»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Особливо доброзичливе сусідство з бобовими культурами, які покращують харчування коренеплоду азотом.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Пізньостиглий сорт столової моркви, який вирізняється високою врожайністю та відмінною лежкістю. Коренеплоди мають вирівняну, конічну форму, насичений оранжевий колір та соковиту, солодку м'якоть з високим вмістом каротину.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.
Оригінальні коди товару
Пізньостиглий сорт, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Коренеплоди конічної форми, оранжево-червоного кольору, довжиною 17-22 см і вагою до 220 г. Сорт відомий високою врожайністю і здатністю зберігатися протягом зими.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.
Оригінальні коди товару
Солодкий сорт моркви з чудовим смаком. Терміни дозрівання середні, період дозрівання триває 90-120 днів. Коренеплоди до 25 см в довжину, вагою до 220 г, консистенція соковита, хрустка, оранжевого кольору, серцевина слабо виражена.