Насіння пізньостиглої моркви Королева осені
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Морква «Королева осені»
Пізньостиглий високоврожайний і дуже смачний столовий сорт, зрілість настає через 120-140 днів. Коренеплоди оранжево-червоні, конічні, вирівняні, красивого класичного зовнішнього вигляду. Вагою 60-180 г, довжиною до 25 см, що передбачає глибоке перекопування грунту на місці посадки цього сорту. М'якуш яскравий, високих смакових якостей.
Сорт «Королева осені» прекрасно підходить для споживання у свіжому вигляді, подальшої переробки і тривалого зимового зберігання.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Королева осені»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Спільні посадки з ріпчастою цибулею допоможуть заощадити площу і зменшити застосування хімічних препаратів проти шкідників.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Середньоранній (100-110 днів), високоврожайний сорт для тривалого зберігання, споживання в свіжому вигляді і переробки. Коренеплоди довжиною 12-15 см, вагою 300-450 г, конічної форми з тупим кінчиком, насичено оранжевого кольору. Сорт стійкий до розтріскування і має відмінні смакові якості. Норма висіву для відкритого грунту на 10 м: 4,5-6 м. Глибина посіву: 1,5-3 см.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий, високоврожайний сорт, придатний для вирощування у відкритому грунті та під плівкою, а також для отримання пучкової продукції. Коренеплоди мають зрізано-конічну форму, довжиною 11 см, діаметром 4-6 см, і вагою 150-220 г. Сорт відрізняється гладенькою поверхнею, ніжним оранжевим м'якушем та стійкістю до розтріскування.