Каталог товарів

Насіння пізньостиглої моркви Королева осені

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Модель:
Оригінальні коди товару

Пізньостиглий сорт, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Коренеплоди конічної форми, оранжево-червоного кольору, довжиною 17-22 см і вагою до 220 г. Сорт відомий високою врожайністю і здатністю зберігатися протягом зими. 

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Морква «Королева осені»

Пізньостиглий високоврожайний і дуже смачний столовий сорт, зрілість настає через 120-140 днів. Коренеплоди оранжево-червоні, конічні, вирівняні, красивого класичного зовнішнього вигляду. Вагою 60-180 г, довжиною до 25 см, що передбачає глибоке перекопування грунту на місці посадки цього сорту. М'якуш яскравий, високих смакових якостей.
Сорт «Королева осені» прекрасно підходить для споживання у свіжому вигляді, подальшої переробки і тривалого зимового зберігання.

Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.

Щільність висівання насіння моркви «Королева осені»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.

З якими культурами краще рости моркві?
Спільні посадки з ріпчастою цибулею допоможуть заощадити площу і зменшити застосування хімічних препаратів проти шкідників.

Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий, високоврожайний сорт Нантського сортотипу. Коренеплід циліндричний, злегка конічний, інтенсивно червоного забарвлення, гладкий, довжиною 19-21 см, масою 90-145 г. Смакові якості відмінні, особливо рекомендується для дитячого харчування.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Солодкий сорт моркви з чудовим смаком. Терміни дозрівання середні, період дозрівання триває 90-120 днів. Коренеплоди до 25 см в довжину, вагою до 220 г, консистенція соковита, хрустка, оранжевого кольору, серцевина слабо виражена.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

 Сорт середньостиглий, з високими товарними та смаковими якостями, підвищеним вмістом цукру. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 100-110 днів. Коренеплід конічної форми з круглим кінчиком, рівний, з маленькою серцевиною, оранжево-червоного кольору, довжиною 15-18 см. Широко використовується в кулінарії, при консервації, для приготування соку.