Насіння редиски Ілка 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редис «Ілка»
Середньоранній сорт із дружним формуванням урожаю, вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплоди кулясті, від червоного до червоно-коралового кольору, діаметром 3-5 см і вагою 15-30 г. М'якуш білий, соковитий, хрумкий, слабогострого смаку.
Сорт «Ілка» не розтріскується, довго зберігає товарні якості. Цінується за стабільну врожайність та стійкість до перепадів температур.
Висів насіння
Редис досить холодостійка рослина, терпить заморозки до -2 ° С. Його вирощують в польових умовах безрозсадним способом в кілька етапів за сезон, за винятком червня (піде в стрілку).
Весняний посів - в останніх числах березня, коли земля ще промерзла. Щоб свіжий овоч завжди був на вашому столі, сійте частинами з інтервалом в 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів) - в кінці липня і до першої декади вересня, в ці терміни формуються великі коренеплоди, які добре лежать.
Підзимній посів - з 10 по 20 листопада, забезпечує збір на три тижні раніше, ніж при ранньовесняному. Вибирають вирівняне сонячне місце, яке не підтоплюється талими водами. Рядки нарізають в жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, сіють сухим насінням, і засипають перегноєм або торфом на глибину 2 см.
Щільність висівання насіння редиски «Ілка»
Висівають в борозни, які протягують один за одним, на відстані 10 см і більше. Проміжок між насінням в канавці близько 5 см, закладення 1-2 см, при глибокому закладенні плоди викривлюються.
З якими культурами краще рости редису?
Редиска споживає мало азоту, тому її можна висаджувати поряд з овочами, яким ця речовина життєво необхідна. Наприклад, з кабачками, гарбузами та картоплею.
Збір урожаю
Збирають у два-три терміни, не рекомендується затягувати збирання. Дозрілий редис в діаметрі близько 2-х см.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Ранній літній сорт. Від сходів до технічної стиглості 35-37 днів. Розетка листя напіврозкидиста. Коренеплоди білі, овальні, на 1/2 занурені в грунт, легко висмикуються. Маса коренеплодів 60-80 г. М’якуш білий, соковитий, ніжний, слабо-гострого смаку. Для вживання в свіжому вигляді в літньо-осінній період.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий, високоврожайний сорт з великими червоними коренеплодами та соковитим м'якушем без гіркоти, що характеризується дружним дозріванням.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт для довготривалого зимового зберігання. Період вегетації 90 – 100 днів. Коренеплоди великі, чорні, масою 250-500г, округло-плескатої форми. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання – у першій декаді липня.