Насіння редиски Ілка 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редис «Ілка»
Середньоранній сорт із дружним формуванням урожаю, вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплоди кулясті, від червоного до червоно-коралового кольору, діаметром 3-5 см і вагою 15-30 г. М'якуш білий, соковитий, хрумкий, слабогострого смаку.
Сорт «Ілка» не розтріскується, довго зберігає товарні якості. Цінується за стабільну врожайність та стійкість до перепадів температур.
Висів насіння
Редис досить холодостійка рослина, терпить заморозки до -2 ° С. Його вирощують в польових умовах безрозсадним способом в кілька етапів за сезон, за винятком червня (піде в стрілку).
Весняний посів - в останніх числах березня, коли земля ще промерзла. Щоб свіжий овоч завжди був на вашому столі, сійте частинами з інтервалом в 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів) - в кінці липня і до першої декади вересня, в ці терміни формуються великі коренеплоди, які добре лежать.
Підзимній посів - з 10 по 20 листопада, забезпечує збір на три тижні раніше, ніж при ранньовесняному. Вибирають вирівняне сонячне місце, яке не підтоплюється талими водами. Рядки нарізають в жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, сіють сухим насінням, і засипають перегноєм або торфом на глибину 2 см.
Щільність висівання насіння редиски «Ілка»
Висівають в борозни, які протягують один за одним, на відстані 10 см і більше. Проміжок між насінням в канавці близько 5 см, закладення 1-2 см, при глибокому закладенні плоди викривлюються.
З якими культурами краще рости редису?
Редиска споживає мало азоту, тому її можна висаджувати поряд з овочами, яким ця речовина життєво необхідна. Наприклад, з кабачками, гарбузами та картоплею.
Збір урожаю
Збирають у два-три терміни, не рекомендується затягувати збирання. Дозрілий редис в діаметрі близько 2-х см.
Оригинальные коды товаров
Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.
Оригинальные коды товаров
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.