Насіння редьки Дайкон 2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редька «Дайкон»
Середньостиглий сорт японської редьки є основною овочевою культурою в Японії, в перекладі означає «великий корінь». Коренеплоди білі циліндричні, довжиною 50-75 см, масою 50-100 г. Мають високі смакові характеристики, соковитіші і ніжніші, без гострого рідкового присмаку.
«Дайкон» використовують у їжу свіжим, тушкованим та маринованим. Придатний для тривалого зберігання.
Залежно від сорту редьку сіють у два терміни, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові — у липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди стовбуряться і грубіють . Сходи з'являються за температури +4°С, без пошкодження переносять заморозки до -5°С.
Щільність висіву насіння редьки «Дайкон»
Сіють редьку рядовим способом у борозенки з відривом 30-40 див ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 див. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще рости редьці?
Відмінні результати дають спільні посадки із цибулею , обидві культури показують високі врожаї.
Збирання врожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, у жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні коріння і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають у льоху, при +3°С.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Редиска Білосніжка – це чудовий вибір для тих, хто прагне високоякісного врожаю середньостиглого кореня. Цей сорт відрізняється не лише своєю швидкістю дозрівання, але й чудовим смаком, роблячи його ідеальним доповненням до вашого городу. Посів насіння Білосніжка - це обіцянка багатого, соковитого врожаю, який порадує вас своєю красою та смаковими якостями.
Однією з ключових переваг середньостиглих редис Білосніжка є їхня висока врожайність. Насіння цього сорту розроблене з використанням передових технологій селекції, що забезпечує оптимальні умови для успішного зростання та розвитку рослин. Це дозволяє отримати значну кількість чудових коренеплодів із мінімальними зусиллями.