Насіння редьки Дайкон 2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редька «Дайкон»
Середньостиглий сорт японської редьки є основною овочевою культурою в Японії, в перекладі означає «великий корінь». Коренеплоди білі циліндричні, довжиною 50-75 см, масою 50-100 г. Мають високі смакові характеристики, соковитіші і ніжніші, без гострого рідкового присмаку.
«Дайкон» використовують у їжу свіжим, тушкованим та маринованим. Придатний для тривалого зберігання.
Залежно від сорту редьку сіють у два терміни, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові — у липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди стовбуряться і грубіють . Сходи з'являються за температури +4°С, без пошкодження переносять заморозки до -5°С.
Щільність висіву насіння редьки «Дайкон»
Сіють редьку рядовим способом у борозенки з відривом 30-40 див ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 див. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще рости редьці?
Відмінні результати дають спільні посадки із цибулею, обидві культури показують високі врожаї.
Збирання врожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, у жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні коріння і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають у льоху, при +3°С.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Оптимально підходить для вирощування в умовах неповного світлового дня; висока стійкість до стресів; не викидає стрілки, не розтріскується, стійкий до поширених захворювань; врожайність досягає 1,5-2,5 кг/кв.
Оригінальні коди товару
Делікатесний дуже ранній сорт. Коренеплоди білосніжного кольору, циліндричні, дуже щільні, з вишуканим, ніжним смаком. Від сходів до першого збору урожаю проходить 23-25 днів. Висівати можна як навесні, для отримання раннього урожаю, так і в середині серпня, щоб ласувати свіжими плодами і восени.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид для всесезонного вирощування у відкритому і закритому грунті. Коренеплоди округлі, щільні, діаметром 2,5-5 см, гарного червоного кольору. М'якоть біла, соковита, ніжна на смак. Для споживання у свіжому вигляді.