Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої погоди, особливо до холодів.
Насіння редьки Рудольф 2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редиска Рудольф – ранній, невибагливий сорт типу Сора нідерландської селекції від фахівців компанії Bejo Zaden. Збір врожаю можна проводити вже через 20-25 днів від посіву. Активно розвивається в умовах короткого світлового дня навесні або восени. Підходить для вирощування як у відкритому, так і закритому ґрунті, на різних типах ґрунту. Не вимогливий за доглядом, не схильний до захворювань, витримує стресові впливи. Рекомендована норма посіву – до 300-400 насінин/кв.м.
Коренеплоди насичено-червоні, округлі, однорідні. Дозрівають дружно. Виростають до 3-5 см в діаметрі, вагою близько 25-35 г. М'якоть на зрізі білого кольору, щільна, хрустка, соковита, на смак – приємна, без гіркоти. Гібрид вирощують для отримання ранньої товарної продукції і реалізації на ринку.
Особливості сорту редису Рудольф:
- період дозрівання – 20-25 днів від посіву;
- підходить для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті;
- пластичність до агротехніки;
- висока стійкість до стресів та імунітет до основних захворювань, цвітушності, розтріскування;
- потенціал врожайності – 3,5-4 кг/кв.м;
- відмінні смакові якості і високий відсоток товарності;
- транспортабельність і лежкість;
- реалізується на свіжому ринку для кулінарії.
-
Країна-виробник товару:Нідерланди
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
-
Додаткові характеристики:Сорт
-
Вага в упаковці:0.002кг (2г)
-
Маса плода:25-35 г
Оригінальні коди товару
Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.
Оригінальні коди товару
Оригінальні коди товару
Редиска Білосніжка – це чудовий вибір для тих, хто прагне високоякісного врожаю середньостиглого кореня. Цей сорт відрізняється не лише своєю швидкістю дозрівання, але й чудовим смаком, роблячи його ідеальним доповненням до вашого городу. Посів насіння Білосніжка - це обіцянка багатого, соковитого врожаю, який порадує вас своєю красою та смаковими якостями. Однією з ключових переваг середньостиглого редису Білосніжка є його висока врожайність.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий високоврожайний сорт. Від повних сходів до збору врожаю 22-25 днів. Рослина характеризується тим, що володіє коренеплодами круглої форми, червоного кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, соковита, щільна, напівгострого смаку. Допускається вирощувати на відкритому грунті, в скляних і плівкових теплицях у весняний та осінній період. Посів насіння у відкритий грунт початок квітня - середина серпня. Всі ці фактори сприятливо впливають на якість товарної продукції.