Каталог товаров

Насіння шпинату Матадор 10г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Один із найпопулярніших сортів. Середньоранній сорт, період вегетації становить 45-50 днів. Розетка компактна, напівпіднята, довжиною 18-22 см. Листя овальне, гладке, зелене з глянцевим блиском і вираженими прожилками. Вага рослини 20-30 грам. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, заморозки.

23,00 грн
18,00 грн
-21.74 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Шпинат «Матадор»

Середньостиглий сорт, розетка компактна, вагою 20-30 г. Листя зелене, круглоовальне, трохи зморшкувате, з гладким краєм. Містить легко засвоювані білки, вуглеводи, вітаміни С і групи В, провітамін А, мінеральні солі. Використовують молоді листки у свіжому, вареному і тушкованому вигляді, а також для консервації.
Шпинат «Матадор» часто використовують як маячкову культуру в посівах моркви і кореневої петрушки, як ущільнювач редису, качанового салату, селери і навіть суниці.

Підготовка ґрунту
Вимогливий до родючості грунту, слід вирощувати на багатій органічними речовинами ділянці.
Шпинат вимогливий до вологи, при нестачі - зростання листових розеток гальмується, листя грубіє, рослини передчасно стрілкуют.

Висів насіння шпинату «Матадор»
Насіння шпинату проростають при температурі +4°С, сходи і дорослі рослини витримують заморозки до +6°С. Оптимальна температура для росту і розвитку +15°С.
Щоб рівномірно отримувати зелень протягом весни і літа, шпинат сіють в кілька термінів - з кінця квітня і до кінця червня. Для отримання сверхраннего врожаю, можна сіяти і під зиму у другій половині жовтня.

З якими культурами краще рости шпинату?
Зручна культура, бо ні з одним видом рослин у шпинату немає ворожих відносин. Найбільш часто зустрічається у спільних посадках з картоплею, редискою, салатом, помідорами, буряками і квасолею. Коріння шпинату виділяють речовини, які гарно впливають на стан овочів-сусідів, і покращують якість грунту.

Збір врожаю
Забирають листя і молоді пагони в кілька прийомів, коли на рослинах утворилося 5-6 листочків, у міру зростання до періоду масового стрілкування.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна дієтична рослина з м'ясистим листям і пагонами, яку рекомендується вирощувати через розсаду або прямим посівом у відкритий ґрунт з ранньої весни до липня та під зиму. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.