Насіння шпинату Новозеландський 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Шпинат Новозеландський – універсальний продукт, який можна використовувати для приготування різних страв як у свіжому, так і в законсервованому або замороженому вигляді.
Рослина формує товсті листки, які порадують своєю соковитістю і ніжним присмаком. Приготуйте крем-суп зі свіжого листя і грибів – ви відкриєте для себе нові гастрономічні відчуття. Особливості посадки і догляду Вирощують рослину шляхом пророщування на розсаду. Перед відправкою в землю замочіть посадковий матеріал у теплій воді хоча б на добу. Паростки пересаджуються на постійне місце проживання у віці 50-60 днів. Через 3-4 тижні вже можна збирати перший урожай. Дієтичний продукт. Широке застосування в кулінарії.
Оригинальные коды товаров
Один із найпопулярніших сортів. Середньоранній сорт, період вегетації становить 45-50 днів. Розетка компактна, напівпіднята, довжиною 18-22 см. Листя овальне, гладке, зелене з глянцевим блиском і вираженими прожилками. Вага рослини 20-30 грам. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, заморозки.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.