Насіння шпинату Новозеландський 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Шпинат Новозеландський – універсальний продукт, який можна використовувати для приготування різних страв як у свіжому, так і в законсервованому або замороженому вигляді.
Рослина формує товсті листки, які порадують своєю соковитістю і ніжним присмаком. Приготуйте крем-суп зі свіжого листя і грибів – ви відкриєте для себе нові гастрономічні відчуття. Особливості посадки і догляду Вирощують рослину шляхом пророщування на розсаду. Перед відправкою в землю замочіть посадковий матеріал у теплій воді хоча б на добу. Паростки пересаджуються на постійне місце проживання у віці 50-60 днів. Через 3-4 тижні вже можна збирати перший урожай. Дієтичний продукт. Широке застосування в кулінарії.
Оригінальні коди товару
Надзвичайно швидкорослий гібрид шпинату. Рослини мають добру силу росту та високу однорідність. Листя овальної форми, гладке, зеленого кольору. Вирощують для споживання у свіжому вигляді та переробки. Висока стійкість до цвітушності.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Один із найпопулярніших сортів. Середньоранній сорт, період вегетації становить 45-50 днів. Розетка компактна, напівпіднята, довжиною 18-22 см. Листя овальне, гладке, зелене з глянцевим блиском і вираженими прожилками. Вага рослини 20-30 грам. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, заморозки.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.