Насіння шпинату ТромбонФ1
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
-
гібрид:високоврожайний
-
сорт:ранній
-
Країна-виробник:Нідерланди
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Зелений
-
Додаткові характеристики:Гібрид
-
Вага в упаковці:200шт
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Сорт призначений для вирощування у відкритому ґрунті, дає стабільний урожай в теплицях і парниках, добре росте і на балконних грядках. Рослина холодостійка, можна садити в ґрунт навіть при температурі + 4-5°C. Посушливі періоди переносить тільки при ретельному догляді. Оптимальна температура для росту – + 20-25°C. Культуру висаджують з початку березня по червень, вирощують в будь-якому регіоні країни. Шпинат формує компактну підняту розетку висотою 20-30 см і масою до 20 г. Листя щільне, злегка гофроване, округлої форми, насиченого зеленого кольору. Зелень багата клітковиною, вітамінами, мінералами і амінокислотами. Рекомендовано для вживання в свіжому вигляді, не втрачає цілющих властивостей при заморожуванні.