Часник зимовий Любаша (посадковий) 1кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Часник посівний (арпаш) сорт Любаша Україна
Середньостиглий сорт озимого часнику Любаша є одним з найкращих сортів, виведених в Україні. Вегетаційний період культури становить 95-110 днів. Часник даного сорту відрізняється доброю морозостійкістю, стійкістю до посухи та чудово зберігає товарні якості при транспортуванні та тривалому зберіганні – до 10 місяців. Рослина має добре розвинену кореневу систему, листя подовжене, темно-зеленого кольору з легким восковим нальотом, щільно розташоване одне до одного. Середня довжина листя - 35-45 см, ширина - від 1.5 до 2.5 см. Висота рослини у стрілці становить близько 1.5 м. Культура формує цибулини округлої форми, середньою вагою від 80 до 150 грам, білого кольору з легкими бузковими прожилками. Кількість зубків 4-7, середня вага зубка – близько 15-20 грам. Сорт Любаша характеризується доброю стабільною врожайністю, з 1 га можна зібрати до 15-20 тонн. Культура даного сорту стійка до захворювань фузаріозу та шийкової гнилі. Часник Любаша має гострий, насичений ароматний смак, його можна використовувати в сирому вигляді для приготування салатів, а також для приготування гарнірів, консервації та сушіння.
Інструкція та строки посіву сіянки часнику Любаша
Любаша відноситься до озимих сортів та висаджується восени, як правило, з кінця жовтня до середини листопада, за кілька тижнів до перших заморозків. Часник сівок при нестачі снігу може вимерзнути, тож необхідно мульчувати ґрунт. У теплу пору року Любаші потрібне сонячне місце, в тіні цей сорт розвивається недостатньо добре. Якщо висаджувати часник навесні, це роблять до середини квітня – поміщають матеріал у вологу після танення снігів землю. Часник даного сорту не вимогливий до типу ґрунту. Температура повітря повинна бути не вище +4-5°C. Цього достатньо, щоби зубчики укорінилися. Оскільки Любаша - великий часник, йому потрібно багато місця, його висіють під зиму в ряди з проміжком 35-45 см, поміщаючи зубчики на глибину 7-9 см. Борозни не поливають, засипають землею і мульчують соломою або агроволокном. Укривний матеріал знімають тоді, коли зійде сніг. Починаючи з перших днів квітня і до третьої декади червня, коли часник пустить молоді пагони – стрілки, грядки рясно зволожуються, щоб ґрунт не пересихав. Влітку можна скоротити полив до 1-2 разів на тиждень. Коли у червні з'являються пагони та досягнуть довжини 9-11 см, стрілки відщипують. За два тижні до остаточного дозрівання поливи повністю припиняють, щоб земля підсохла, що полегшить збору врожаю.
Оригинальные коды товаров
Чудовий вибір для тих, хто шукає сорт озимої ріпчастої цибулі з високою продуктивністю й відмінними характеристиками зберігання. Середньостиглий сорт озимої цибулі з періодом дозрівання близько 250–260 днів. Створений як вдосконалена версія відомого сорту Радар. Має високі показники витривалості, зберігання та якості врожаю.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).