Часник зимовий Любаша (посадковий) 1кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Часник посівний (арпаш) сорт Любаша Україна
Середньостиглий сорт озимого часнику Любаша є одним з найкращих сортів, виведених в Україні. Вегетаційний період культури становить 95-110 днів. Часник даного сорту відрізняється доброю морозостійкістю, стійкістю до посухи та чудово зберігає товарні якості при транспортуванні та тривалому зберіганні – до 10 місяців. Рослина має добре розвинену кореневу систему, листя подовжене, темно-зеленого кольору з легким восковим нальотом, щільно розташоване одне до одного. Середня довжина листя - 35-45 см, ширина - від 1.5 до 2.5 см. Висота рослини у стрілці становить близько 1.5 м. Культура формує цибулини округлої форми, середньою вагою від 80 до 150 грам, білого кольору з легкими бузковими прожилками. Кількість зубків 4-7, середня вага зубка – близько 15-20 грам. Сорт Любаша характеризується доброю стабільною врожайністю, з 1 га можна зібрати до 15-20 тонн. Культура даного сорту стійка до захворювань фузаріозу та шийкової гнилі. Часник Любаша має гострий, насичений ароматний смак, його можна використовувати в сирому вигляді для приготування салатів, а також для приготування гарнірів, консервації та сушіння.
Інструкція та строки посіву сіянки часнику Любаша
Любаша відноситься до озимих сортів та висаджується восени, як правило, з кінця жовтня до середини листопада, за кілька тижнів до перших заморозків. Часник сівок при нестачі снігу може вимерзнути, тож необхідно мульчувати ґрунт. У теплу пору року Любаші потрібне сонячне місце, в тіні цей сорт розвивається недостатньо добре. Якщо висаджувати часник навесні, це роблять до середини квітня – поміщають матеріал у вологу після танення снігів землю. Часник даного сорту не вимогливий до типу ґрунту. Температура повітря повинна бути не вище +4-5°C. Цього достатньо, щоби зубчики укорінилися. Оскільки Любаша - великий часник, йому потрібно багато місця, його висіють під зиму в ряди з проміжком 35-45 см, поміщаючи зубчики на глибину 7-9 см. Борозни не поливають, засипають землею і мульчують соломою або агроволокном. Укривний матеріал знімають тоді, коли зійде сніг. Починаючи з перших днів квітня і до третьої декади червня, коли часник пустить молоді пагони – стрілки, грядки рясно зволожуються, щоб ґрунт не пересихав. Влітку можна скоротити полив до 1-2 разів на тиждень. Коли у червні з'являються пагони та досягнуть довжини 9-11 см, стрілки відщипують. За два тижні до остаточного дозрівання поливи повністю припиняють, щоб земля підсохла, що полегшить збору врожаю.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Продуктивний, середньостиглий сорт цибулі порей від нідерландської селекційної компанії Hazera. Період вегетації становить близько 90-95 днів від появи сходів. Вирощується у відкритому ґрунті і призначається для отримання врожаю в літньо-осінній період.
Оригінальні коди товару
Ранній, високотоварний сорт цибулі на перо від нідерландської компанії Hazera. Призначений для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Рослина швидко нарощує зелену масу, має високу стійкість до стресових умов вирощування і не схильна до грибкових захворювань цибулі.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний сорт. Цибуліни від світло-коричневого до коричневого кольору, округлої форми, мають чудовий пікантно-гострий смак. Транспортабельний сорт, який можна зберігати 6 – 7 місяців. Універсальне використання.