Каталог товарів

Насіння Черемші багаторічної 0.2г

Артикул: 225-1075
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
0.2г
22 грн
19 грн
/ за шт
-14 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Черемша містить у собі сильну ефірну олію, крім цього, у листі цієї рослини великий вміст вітаміну С, вміст якого залежить від висоти місця, де вона росте, тобто, що вище в горах росте черемша, тим більше в ній аскорбінової кислоти. Крім того, чоремша багата на вміст білка, легко розчинні мінеральні та безазотисті екстрактивні речовини, а також містить досить велику кількість фітонцидів, які мають високу антибіотичну дію. Здавна, у народній медицині чоремшу, так само, як і часник використовували як лікувальний засіб. Друга назва чоремші — дика цибуля, його мешканці Кавказу почали вживати набагато раніше, ніж з'явилися культурні різновиди цієї рослини. Салат, приготований зі свіжого листя черешні, допомагає підвищити апетит, завдяки посиленню виділення шлункових соків, це дуже корисно у разі функціональних порушень шлунково-кишкового тракту.

Вживати черемші у сирому вигляді необхідно у разі гіпертонічної хвороби, під час лікування атеросклерозу, а також просто у разі браку вітаміну. А також як протиглистий засіб. У стародавній Греції, черемшу вважали рослиною, яка здатна, так сказати, «підтримувати мужність». Подрібнені листочки черемші та сік успішно застосовувався зовнішньо, у разі різних захворювань шкіри, особливо у разі появи лишаїв і бородавок.

Лікарі народної медицини, досі радять застосовувати настій черемші під час лихоманки та ревматичних болів, ним натирають хворі місця. Готується настій просто, береться 10-20 г черемші, і заливається 1 склянкою киплячої води. Спиртовий настій черемші застосовується для розтирання та примочок, крім того, вживання цього спиртового настою всередину допомагає в лікуванні кашлю, найрізноманітнішого походження. У сирому вигляді черемшу вживають у разі різних захворювань щитоподібної залози, а також у разі гіпо- та гіпертиреозів. Застосовуючи чоремшу для лікування захворювань щитоподібної залози й атеросклерозу, можна не побоюватися медикаментозного гіпертиреозу, навіть якщо застосовувати її тривалий час. Для лікування, черемшу солону і квашену можна використовувати нарівні зі свіжою чоремшою.

У стародавніх лікувальних «Травниках» йдеться про гарну здатність чоремші Зберігати, тобто її використовували як запобіжний препарат від чуми (у період епідемії), холери, черевного тифу, крім того, як засіб проти заразних захворювань тварин. Чудовими бактерицидними властивостями володіють листя ведмежої цибулі. Якщо всього лише дві-три хвилини пожувати листочок черемші, у порожнині рота «вб'ється» вся шкідлива мікрофлора, завдяки виділенню з листя чоремші фітонцидів. Ці речовини також сприяють розвитку тканин і їх відновленню.

Якщо підібрати потрібне дозування, фітонциди можуть зміцнювати нервову систему, стимулювати діяльність серцевого м'яза, покращувати обмін речовин, а також посилювати секреторну функцію шлунково-кишкового тракту.

Завдяки працями вітчизняних вчених, стало відомо, що черемша, як рослина, що належить до групи часників, не тільки в спиртових екстрактах, а й у водяних здатна знижувати кров'яний тиск і посилювати сечовипускання в людей, а також збільшити силу серцевих скорочень, водночас сповільнювати пульс.

Як відомо, «ведмежа цибуля» є улюбленою їжею в досить великої кількості різних народів, особливо черемшу цінують ранньою весною, тоді, коли в людини вітамінне голодування, через те, що інші овочі та фрукти ще не дозріли. Свіжі, молоді пагони, листя і стебла використовують як начинку для приготування тістечок, великих пирогів, а також для страв із м'яса та риби як заміну цибулі. Черемша, не втрачає своїх корисних властивостей, під час засушування прок, замість часнику та цибулі. 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Чудовий вибір для тих, хто шукає сорт озимої ріпчастої цибулі з високою продуктивністю й відмінними характеристиками зберігання.  Середньостиглий сорт озимої цибулі з періодом дозрівання близько 250–260 днів. Створений як вдосконалена версія відомого сорту Радар. Має високі показники витривалості, зберігання та якості врожаю.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або  овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).