Каталог товаров

Добриво Мікро мінераліс (Калій) 1л

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
300,00 грн
230,00 грн
-23.33 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Мікро-Мінераліс (Калій) – інноваційне мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі калію.

Склад мікродобрива Мікро-Мінераліс (Калій), амонійно-карбоксилатних комплексонів, %

К

N

13,0

2,0

 

Нестача калію позначається насамперед на розвитку репродуктивних органів. Затримується розвиток зародків насіння, а отримане насіння  характеризується поганими якісними показниками.

Зовнішні ознаки калійного голодування у рослин виявляються на листі знизу вверх: починаючи з країв, передчасно жовкнуть, потім буріють (іноді з червоним чи іржавими вкрапленням), набирають вигляду обпалених та відмирають. При недостачі калію клітини ростуть нерівномірно, що є причиною гофрованості, куполоподібної форми листя. У картоплі на листках з'являється характерний бронзовий наліт. Недостача калію візуально стає помітною зазвичай у середині вегетації, коли підживлення вже малоефективне.

Мікродобриво Мікро-Мінераліс (Калій) значно підвищує стійкість рослин до несприятливих погодних умов, тому є незамінним в зонах ризикового землеробства.

Переваги

  • допомагає рослинам переносити тимчасову засуху;
  • підвищує морозостійкість;
  • позитивно впливає на процес фотосинтезу;
  • підвищує стійкість до вилягання.

                                                             Норми витрат препарату Мікро-Мінераліс (Калій):

Культура, що обробляється

Норма витрат припарату Фаза розвитку ультури Максимальна кількість обробок
Пшениця озима, ярий ячмінь 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза кущення, фаза виходу в трубку, початок наливу зерна. 3
Соняшник 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза 5-7 листків, наступні дві обробки через кожні 7-10 днів. 2
Кукурудза 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза 3-7 листків, повторно через 2 тижні. 2
Ріпак 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза стеблування, бутонізації. 2
Соя,горох 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, 3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза початок наливу бобів. 3
Цукрові буряки 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, до змикання в рядках, до змикання в міжряддях. 2
Картопля 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза стеблування, бутонізації. 2
Томати 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза укорінення, бутонізації, початок масового утворення плодів. 3

 

Норма виливу робочої рідини: 200-300л/га – по­льові культури.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Рідке комплексне мікродобриво, призначене для зернових культур. Воно містить мікро- та макроелементи в легкодоступній формі, що сприяє росту та розвитку рослин. Добриво застосовується шляхом позакореневого підживлення. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Рідке комплексне мікродобриво, розроблене для задоволення фізіологічних потреб кукурудзи. Воно містить мікро- та макроелементи, необхідні для росту та розвитку цієї культури. 

 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високоефективне мікродобриво, що забезпечує рослини доступним кальцієм, необхідним для міцності клітинних стінок, розвитку кореневої системи та стійкості до стресових факторів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

 Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі міді.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Мікродобриво, яке м істить Бор та Молібден у збалансованому співвідгошенні для забезпечення оптимального живлення рослин. Воно покращує ріст, цвітіння, формування плодів, підвищує врожайність та стійкість до стресових факторів, а також покращує якість продукції.