Каталог товаров

Добриво Мікро мінераліс (Мідь) 1л

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

 Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі міді.

300,00 грн
230,00 грн
-23.33 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Мікро-Мінераліс (Мідь) – це універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі міді.

Склад мікродобрива Мікро-Мінераліс (Мідь), амонійно-карбоксилатних комплексонів, %

Сu

N

4,0

2,0

Роль міді в житті рослин

Мідь входить до складу ферментів і бере участь в окисно-відновних перетвореннях, близько 50% її міститься в хлоропластах.

При дефіциті міді порушується лігнофікація клітинних стінок, знижується інтенсивність дихання і фотосинтезу. Ознаки мідного голодування проявляються найчастіше на торф'янистих та кислих піщаних ґрунтах. Симптоми захворювання для зернових культур виражаються в побілінні і засиханні кінчиків листової пластинки. При сильному дефіциті міді рослини починають посилено кущитися, але надалі колосіння не відбувається, і все стебло поступово засихає. Плодові культури при нестачі міді хворіють, так званою, суховершинністю або екземою.

Найбільш чутливими рослинами до нестачі міді є: пшениця, ячмінь, овес, льон, кукурудза, морква, буряк, цибуля, шпинат, люцерна, білокачанна капуста, картопля.

Переваги

Позакореневе підживлення мікродобривом Мікро-Мінераліс (Мідь):

- підвищує стійкість рослин проти грибкових і бактеріальних захворювань;

- знижує захворювання зернових культур різними видами сажки;

- підвищує стійкість рослин до бурої плямистості;

- підвищує вміст гідрофільних колоїдів, що є найбільш ефективним в сухе та спекотне літо.

                                              Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (Мідь)

Культура,що обробляється

Норма витрат припарату Фаза розвитку культури Максималь кількість обробок
Пшениця озима, ярий ячмінь 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза кущення, фаза виходу в трубку, початок наливу зерна. 3
Соняшник 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза 5-7 листків, наступні дві обробки через кожні 7-10 днів. 2
Кукурудза 1,0-1,5 л/га

Позакореневе підживлення, фаза 3-7 листків, повторно через 2 тижні.

 
2
Ріпак 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза стеблування, бутонізації. 2
Соя,горох 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, 3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза початку наливу бобів. 3
Цукрові буряки 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, до змикання в рядках, до змикання в міжряддях. 2
Картопля 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза стеблування, бутонізації. 2
Томати 1,0-1,5 л/га Позакореневе підживлення, фаза укорінення, бутонізації, початок масового утворення плодів. 3

 

Норма виливу робочої рідини: 200-300л/га – по­льові культури.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Рідке комплексне мікродобриво, призначене для зернових культур. Воно містить мікро- та макроелементи в легкодоступній формі, що сприяє росту та розвитку рослин. Добриво застосовується шляхом позакореневого підживлення. 

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Усуває дефіцит бору в рослинах, регулює процеси запилення й вуглецевий і білковий обмін, стимулює синтез фітогормонів. Збільшує врожайність і якість одержуваного врожаю. Підвищує імунітет і стійкість рослин до бактеріальних захворювань. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).