З'єднання ремонтне для крапельної трубки
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Особливості
З'єднання ремонтне Presto-PS (SC-0120) застосовується для побудови систем крапельного поливу з використанням крапельної трубки діаметром 20 мм. Дає змогу швидко та надійно з'єднати відрізки трубки між собою або усунути її розриви та пошкодження. Процес монтажу не займає багато часу і не вимагає спеціальних навичок. З'єднання виготовлене з якісного ПВХ, довговічне, стійке до впливу ультрафіолету і водорозчинних добрив.
Переваги
- Гострі ребра з'єднання для надійного кріплення трубки;
- Виготовлено з первинного матеріалу з додаванням УФ-стабілізатора;
- Простота монтажу;
- Не підтікає, не потребує додаткового ущільнення.
Коротка інструкція з монтажу з'єднання для крапельної трубки:
- Рівно обрізати кінці крапельної трубки;
- З двох боків надіти трубку на "йорж" на всю глибину;
- Закріпити місця з'єднання за допомогою затискних кілець.
Оригінальні коди товару
Використовуються для регулювання подачі води в системах крапельного поливу, зʼєднуючи крапельну стрічку та магістральну ПЕТ трубу. Вентилі спеціально спроектовані для мінімізації втрати тиску й одночасного забезпечення максимальної герметичності.
Оригінальні коди товару
Призначений для механічного очищення води від різноманітних забруднень та домішок, що використовуються у системах поливу (крапельного, дощування) та побутового водопостачання. Він захищає зрошувачі, крапельниці та інше обладнання від засмічення, продовжуючи термін їхньої служби.
Оригінальні коди товару
Використовують для зрошення і поливу рослин на присадибних ділянках.
Оригінальні коди товару
Використовуються для заміни деталей, що вийшли з даду.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).