Мікродобриво Біо Сірка (MBS) 1л
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Склад: Елементарна сірка (S) у рідкій формі - 50% (±2%).
Призначення
Високоефективне рідке мікродобриво з біофунгіцидними та інсектицидними властивостями, призначене для підвищення рівня забезпеченості сільськогосподарських культур доступною, біогенною сіркою. Ефективно ліквідує дефіцит сірки в рослинах, не викликає опіків листя. Сприяє зростанню вмісту білку і клейковини у пшениці, вмісту олії у соняшнику, сої та ріпаку.
Класифікація ВООЗ, токсичність: 4-й клас. Малонебезпечна речовина.
Сумісність з іншими препаратами. Сумісний з усіма відомими пестицидами та агрохімікатами.
Застосування
Перед початком робіт з обприскування поля слід зробити розрахунки необхідної кількості препарату, залежно від норми витрат та площі ділянки, яку необхідно обробити, користуючись при цьому наведеною нижче таблицею. Приготування робочого розчину і заправку обприскувача слід проводити на спеціально обладнаних майданчиках.
Визначену кількість препарату залити у бак обприскувача наповненого на третину чистою водою, включити змішувач і через 10-15 хв., не виключаючи, долити необхідну кількість води. Продовжувати перемішувати під час обробки для забезпечення однорідності робочого розчину.
Норми застосування робочого розчину препарату MBS Біо-Сірка
Культура, що обробляється |
Норма витрати |
Спосіб, час обробок, |
Максимальна |
Пшениця озима, |
0,1-0,2 л/100л води |
Позакореневе підживлення: фаза кущення, фаза виходу в трубку – прапорцевого листка, початок наливу зерна |
2-3 |
Соняшник |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: фаза 3-4 пари листків, фаза 5 – 6 пар листків. |
2 |
Кукурудза |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: фаза 3-5 листків, фаза 7-9 листків |
2 |
Ріпак |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: Фаза 5-8 листків, фази стеблування, бутонізації |
3 |
Соя, горох |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: 3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза формування бобів. |
3 |
Цукровий буряк |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: до змикання в рядах, до змикання в міжряддях |
2 |
Овочеві |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: до цвітіння, повторне внесення через кожні 10-12 днів. |
3 |
Плодово – ягідні культури |
0,1-0,2л/100л води |
Позакореневе підживлення: до цвітіння, повторне внесення через кожні 10-12 днів. |
3 |
Польові, овочеві та плодово-ягідні культури |
1-2л/100л води |
Внесення в ґрунт під основний або передпосівний обробіток для профілактики патогенної мікрофлори (склеротонія, бактеріальне в’янення, нематоди та ін.) |
1 |
0,5-1л / 100л води |
Профілактика та захист с/г культур від бактеріальних та грибних хвороб (сіра гниль, альтернаріоз, борошнистої роси, іржі, парші, антракноз, аскохітоз). |
2 |
|
0,5-1л / 100л води |
Боротьба з шкідниками (кліщі та їх личинки). |
1-2 |
Норма витрати робочого розчину: 200-300 л/га – польові культури та 300 - 1000 л/га овочеві та плодово – ягідні культури.
Робочий розчин не підлягає тривалому зберіганню, тому його необхідно готувати безпосередньо перед застосуванням та в кількостях, що не перевищують потреби. Опади, що випадають через 6 годин після обприскування рослин препаратом, не впливають на його дію.
Рекомендації щодо застосування. Все технологічне обладнання перед обприскуванням повинно бути ретельно відкаліброване відносно швидкості обприскувача, ширини захвату обприскувача, швидкості та рівномірності витоку робочого розчину. Обприскування бажано проводити у ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних потоках повітря. Не проводити обприскування при температури вище +220С. Швидкість вітру при обприскуванні не повинна перевищувати 3 м/сек – при дрібно-крапельному обприскуванні, 4 м/сек – при крупно-крапельному обприскуванні. Після закінчення робіт обприскувач та інше технологічне обладнання необхідно ретельно промити водою.
Увага! Перед приготуванням бакової суміші завжди перевіряйте препарати на сумісність!
Увага! Змішування компонентів бакової суміші (регулятори росту, ЗЗР, мікродобрива та ін.) проводити виключно у воді!
Техніка безпеки: Добриво безпечне для навколишнього середовища, людей, тварин і комах. При попаданні на шкіру або в очі - промити водою.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Воно містить кремній та калій, які відіграють важливу роль у життєдіяльності рослин. Кремній зміцнює клітинні стінки, покращує водний баланс та підвищує стійкість до стресових факторів, а калій бере участь у фотосинтезі, білковому обміні та транспорті поживних речовин.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Рідке комплексне мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення бобових культур, яке повністю задовольняє потребу бобових культур в основних мікроелементах. Зокрема, молібден відіграє особливу роль у формуванні високого врожаю бобових, покращує азотний обмін у рослинах, бере участь в утворенні білків, підсилює процеси фотосинтезу і азотфіксації.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.