Препарат застосовують самостійно або спільно з пестицидами та мікродобривами.
Не рекомендується змішувати із високоселективними гербіцидами, інсектицидами фосфорорганічної групи, мідьвмісними фунгіцидами.
Бофос, органічне добриво 10л
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Оригінальні коди товару
Легкозасвоюване рідке фосфорно-калійне добриво для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Забезпечує: збалансоване співвідношення легкодоступних форм фосфору та калію; можливість забезпечення оптимального живлення рослин у критичні фазі розвитку; стимуляція розвитку кореневої системи (особливо на початкових фазах органогенезу); підвищення зимо ― та морозостійкості рослин; забезпечення високої урожайності та поліпшення якості товарної продукції; не містить хлору.
Оригінальні коди товару
Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Оригінальні коди товару
Рідке комплексне мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення бобових культур, яке повністю задовольняє потребу бобових культур в основних мікроелементах. Зокрема, молібден відіграє особливу роль у формуванні високого врожаю бобових, покращує азотний обмін у рослинах, бере участь в утворенні білків, підсилює процеси фотосинтезу і азотфіксації.
Оригінальні коди товару
Високоефективне рідке мікродобриво-антистрессант з амінокислотами, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур.
Оригінальні коди товару
Універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур. Сприяє: кращому засвоєнню атмосферного азоту бульбочковими бактеріями; повноцінному азотному живленню рослин; збільшенню вмісту білка в зерні, вітамінів і цукрів у овочах; підвищенню стійкості рослин до заморозків та посухи.