Гербіцид контактної дії Фермер 1л
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Високоефективний гербіцид
Характеристики:
Діюча речовина: оксифлуорфен, 240 г/л
Хімічний клас: дифенілові ефіри
Препаративна форма: концентрат емульсії (КЕ)
Упаковка: полімерні флакони об'ємом 1 л
Дія та механізм:
Гербіцид діє як контактний засіб, порушуючи синтез хлорофілу та руйнування клітинних мембран.
Переваги:
- Довготривала захисна дія на бур’яни
- Не змивається дощем
- Легко застосовувати
Умови зберігання:
Три роки в закритій упаковці при температурі від +5 °С до +35 °С.
Шкідливі об'єкти:
Високочутливі: кропива, мак, гірчак, редька, галінсога та інші
Середньочутливі: миший, просо, вівсюг
Стійкі: зірочник
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Ефективний післясходовий засіб для боротьби з широким спектром однорічних та багаторічних злакових і дводольних бур'янів. Діюча речовина "Тітусу" — римсульфурон (250 г/кг), що належить до класу сульфонілсечовин.
Оригінальні коди товару
Гербіцид вибіркової системної дії для боротьби з різними видами однорічними і багаторічними бур'янами на газонах, полуниці і суниці.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).