Каталог товарів

Червона куля, насіння буряка 20г

Артикул: 4820009670730
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, з вегетаційним періодом 90-120 днів, урожайний, з добрими властивостями. Це один з найкращих сортів для використання в кулінарії, консервування та квашення. Добре зберігаєтья протягом року. Коренеплоди темно-червоні, кулястої форми з бордовим відтінком, без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини і легко вириваються.

27,00 грн
24,00 грн
-11.11 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Буряк столовий Червона куля – ранньостиглий сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, гладенькі, масою до 300 г, заглиблені у грунт наполовину. М’якоть темно-червона без кілець, солодка, соковита, дуже смачна. Даний сорт буряка чудово підходить для використання у свіжому вигляді, переробки і зберігання.

Як правильно садити червоний буряк столовий Червона куля :
Зробіть борозенки глибиною 3-4 см, відстань між рядами — 20-30 см. Зволожте землю водою, розкладіть насіння на відстані не менше 3 см один від одного, засипте ґрунтом. Важливо слідкувати, щоб поверхня ґрунту не пересихала, і за потреби поливати грядку.

Розпушуванні грунту,висадка насіння буряка в ґрунт відбувається двічі на рік, в травні та листопаді. Це можливо завдяки швидкому дозріванню, 3 місяці. Самі невибагливі сорти буряка завжди користувалися популярністю, цей сорт саме такий. Досить вчасно проріджувати сходи, рихлити ґрунт поливі та прополюванні. Збір проводять під кінець вересня, до настання заморозків. Оптимальна температура для росту— +15-23оС. Вегетаційний період до технічної стиглості — 100 днів.

Що робити щоб столовий буряк був солодкий?
Звичайна, не йодована сіль збільшує вміст цукрів в буряках. На 10 л теплої води додаємо 2 склянки просіяної деревної золи і 1 столову ложку солі, перемішуємо і поливаємо бурякову грядку. Якщо в ґрунті є такий мікроелемент, як бор, буряк завжди буде солодкий і смачний.

Норма висіву: 1-1,5 на 1 м².

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Ширина міжрядь: 45 см.

Характеристики
  • сорт:
    середньостиглий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт теплолюбивий і посухостійкий, не схильний до церкоспорозу. Має високу однорідність і товарність врожаю. Вирощується для свіжого ринку, кулінарії, переробки та зберігання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М'якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, вегетаційний період становить 95-120 днів. Високоврожайний, з добрими смаковими якостями. Використовують у кулінарії для консервування та квашення. Коренеплоди темно-червоного забарвлення, циліндричної форми, з бордовим відтінком без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини, їх легко виривати. Добре зберігаються протягом року.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Популярний сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми. Сорт призначений для вживання в свіжому вигляді і переробки. Підходить для раннього вирощування. Висока стійкість до стрілкування. Коренеплоди однорідні, темно-червоні, без радіальних кілець, середньою вагою 0,25-0,3кг. Висівати 15 насінин на метр, міжряддя 30см.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Відносно новий сорт буряка середніх термінів дозрівання (105-120 днів), який полюбився дачникам за соковитий, ніжний, солодкий смак м'якоті, невеликі рівномірні округлі коренеплоди вагою 200-300 грамів і хорошу лежкість. Сорт буряків Бона не має кілець на зрізі і стійкий до більшості хвороб.