Каталог товарів

Насіння буряка столового Опольський 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Буряк столовий Опольський Агроном – сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

 

Буряк столовий Опольський Агроном – сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

Сорт вибагливий до родючості і вологості грунту. Насіння буряка висівають, коли грунт прогріється до +6-8ºС. Сходи не переносять заморозків. При догляді за посівами головне — боротьба зі шкідниками і бур’янами весь період. Оптимальна температура для росту — +15-23оС. Вегетаційний період — 110-120 днів.

Як посіяти буряк столовий Опольський :
Зробіть борозенки глибиною 3-4 см, відстань між рядами — 20-30 см. Зволожте землю водою, розкладіть насіння на відстані не менше 3 см один від одного, засипте ґрунтом. Важливо слідкувати, щоб поверхня ґрунту не пересихала, і за потреби поливати грядку.

Що робити щоб столовий буряк був солодкий?
Звичайна, не йодована сіль збільшує вміст цукрів в буряках. На 10 л теплої води додаємо 2 склянки просіяної деревної золи і 1 столову ложку солі, перемішуємо і поливаємо бурякову грядку. Якщо в ґрунті є такий мікроелемент, як бор, буряк завжди буде солодкий і смачний.

Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт теплолюбивий і посухостійкий, не схильний до церкоспорозу. Має високу однорідність і товарність врожаю. Вирощується для свіжого ринку, кулінарії, переробки та зберігання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М'якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Відносно новий сорт буряка середніх термінів дозрівання (105-120 днів), який полюбився дачникам за соковитий, ніжний, солодкий смак м'якоті, невеликі рівномірні округлі коренеплоди вагою 200-300 грамів і хорошу лежкість. Сорт буряків Бона не має кілець на зрізі і стійкий до більшості хвороб.