Каталог товарів

Насіння буряка столового Опольський 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Буряк столовий Опольський Агроном – сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

 

Буряк столовий Опольський Агроном – сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м’якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

Сорт вибагливий до родючості і вологості грунту. Насіння буряка висівають, коли грунт прогріється до +6-8ºС. Сходи не переносять заморозків. При догляді за посівами головне — боротьба зі шкідниками і бур’янами весь період. Оптимальна температура для росту — +15-23оС. Вегетаційний період — 110-120 днів.

Як посіяти буряк столовий Опольський :
Зробіть борозенки глибиною 3-4 см, відстань між рядами — 20-30 см. Зволожте землю водою, розкладіть насіння на відстані не менше 3 см один від одного, засипте ґрунтом. Важливо слідкувати, щоб поверхня ґрунту не пересихала, і за потреби поливати грядку.

Що робити щоб столовий буряк був солодкий?
Звичайна, не йодована сіль збільшує вміст цукрів в буряках. На 10 л теплої води додаємо 2 склянки просіяної деревної золи і 1 столову ложку солі, перемішуємо і поливаємо бурякову грядку. Якщо в ґрунті є такий мікроелемент, як бор, буряк завжди буде солодкий і смачний.

Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, вегетаційний період становить 95-120 днів. Високоврожайний, з добрими смаковими якостями. Використовують у кулінарії для консервування та квашення. Коренеплоди темно-червоного забарвлення, циліндричної форми, з бордовим відтінком без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини, їх легко виривати. Добре зберігаються протягом року.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньопізній високоврожайний сорт столового буряка, адаптований до різних умов вирощування. Тривалість вегетаційного періоду 100-105 днів. Формує невелику розетку листя. Коренеплоди гладенькі, правильної округлої форми, насичено-червоного кольору, мають відмінні смакові якості. Вирізняються високою вирівняністю та товарністю. Середня маса 250 г. Сорт стійкий до стрілкування, витривалий та пластичний. Придатний для свіжого ринку, переробки та тривалого зберігання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ідеальний вибір для отримання солодких та соковитих коренеплодів. Цей сорт буряка забезпечить вам вишуканий врожай для приготування смачних страв.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, з вегетаційним періодом 90-120 днів, урожайний, з добрими властивостями. Це один з найкращих сортів для використання в кулінарії, консервування та квашення. Добре зберігаєтья протягом року. Коренеплоди темно-червоні, кулястої форми з бордовим відтінком, без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини і легко вириваються.