Каталог товарів

Насіння буряка столового Мармелад 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

«Мармелад» - ранньостиглий урожайний сорт столового буряка, вегетаційний період 80-110 днів. Плоди вирівняні, округлої і плоско-округлої форми, з гладкою шкіркою, вагою 200-350 г. М'якоть темно-бордового кольору без кілець, соковита і солодка.
Сорт «Мармелад» стійкий до церкоспорозу та стрілкування, користується великим попитом завдяки гарному смаку і посухостійкості. Добре зберігається всю зиму, без втрати смакових і товарних характеристик.

Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.

Щільність висівання насіння буряка
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.

Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Популярний сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми. Сорт призначений для вживання в свіжому вигляді і переробки. Підходить для раннього вирощування. Висока стійкість до стрілкування. Коренеплоди однорідні, темно-червоні, без радіальних кілець, середньою вагою 0,25-0,3кг. Висівати 15 насінин на метр, міжряддя 30см.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий (строк достигання 95–120 днів) засухостійкий сорт буряка Мармеладка вінегретного типу. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт теплолюбивий і посухостійкий, не схильний до церкоспорозу. Має високу однорідність і товарність врожаю. Вирощується для свіжого ринку, кулінарії, переробки та зберігання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Відносно новий сорт буряка середніх термінів дозрівання (105-120 днів), який полюбився дачникам за соковитий, ніжний, солодкий смак м'якоті, невеликі рівномірні округлі коренеплоди вагою 200-300 грамів і хорошу лежкість. Сорт буряків Бона не має кілець на зрізі і стійкий до більшості хвороб.