Каталог товарів

Насіння буряка столового Мармелад 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

«Мармелад» - ранньостиглий урожайний сорт столового буряка, вегетаційний період 80-110 днів. Плоди вирівняні, округлої і плоско-округлої форми, з гладкою шкіркою, вагою 200-350 г. М'якоть темно-бордового кольору без кілець, соковита і солодка.
Сорт «Мармелад» стійкий до церкоспорозу та стрілкування, користується великим попитом завдяки гарному смаку і посухостійкості. Добре зберігається всю зиму, без втрати смакових і товарних характеристик.

Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.

Щільність висівання насіння буряка
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.

Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Відносно новий сорт буряка середніх термінів дозрівання (105-120 днів), який полюбився дачникам за соковитий, ніжний, солодкий смак м'якоті, невеликі рівномірні округлі коренеплоди вагою 200-300 грамів і хорошу лежкість. Сорт буряків Бона не має кілець на зрізі і стійкий до більшості хвороб.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, вегетаційний період становить 95-120 днів. Високоврожайний, з добрими смаковими якостями. Використовують у кулінарії для консервування та квашення. Коренеплоди темно-червоного забарвлення, циліндричної форми, з бордовим відтінком без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини, їх легко виривати. Добре зберігаються протягом року.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньостиглий, з вегетаційним періодом 90-120 днів, урожайний, з добрими властивостями. Це один з найкращих сортів для використання в кулінарії, консервування та квашення. Добре зберігаєтья протягом року. Коренеплоди темно-червоні, кулястої форми з бордовим відтінком, без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини і легко вириваються.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями. Плоди округлої форми, гладкої поверхні, масою 300-350 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий. Сорт відносно стійкий до гнилі, транспортабельний. Рекомендується для консервування, зберігання та вирощування на ранню пучкову продукцію.