Каталог товарів

Насіння гарбуза Цукерка GL Seeds 5шт

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С. 

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Насіння гарбуза Цукерка Gl Seeds Україна

Високозручний середньосстиглий сорт гарбуза Цукерка має терміни дозрівання від доходів до технічної стиглості 110-120 днів, залежно від кліматичних умов. Рослина потужна, плетиста, формує до 4-6 округлих сегментованих плодів масою 2-3 кг. Шкіра має темно-жовтогаряче забарвлення, насічена камера невелика, м'якоть плода — червоно-жовтогаряча, ароматна хрустка, щільна, соковита, містить підвищену кількість каротину та вітаміну С. Гарбуз цього сорту невибаглива в вирощуванні, не втрачає смакові властивості та товарний вигляд під час транспортування та тривалого зберігання. Готові плоди можна використовувати в сирому вигляді, а також для приготування других страв, дитячого та дієтичного харчування.

Інструкція та терміни посіву насіння гарбуза сорту Цукерка 5 шт. 

Посивши насіння гарбуза, Конфетка виробляється після попереднього замочування в теплій воді. Гарбуз цього сорту проростає в будь-яких ґрунтах. Глибина посадки в легкому ґрунті — до 10 см, у важкій — 4-5 см. Гарбуз дуже теплолюбний, тому її висівають, коли минає загроза весняних заморозків. Найкращий період для саджання насіння гарбуза — початок травня, розсади — кінець травня, початок червня. Насіння висіває гніздовим способом, зону для посадки краще вибрати сонячні, продувні вітрами. Гнізда розміщують на відстані 1-2 м між рядами й 1 м між гніздами в низці. Оптимальна температура для росту та плодоносіння гарбуза 25-28 °C. У кожну лунку поміщають по 3-4 насіння на глибину. З 3 з'явилися сходинки залишають найміцніший і найсильніший. Для нормального розвитку гарбуз потребує вологи. Для неї сприятлива помірна ґрунтова вологість, приблизно 70%. Для підвищення врожайності, після появи 5-6 аркуші стебель прищипують, унаслідок чого рослина дає бічні пагони, на яких утворюється більше плодів. У серпня, коли всі зав'язки сформовані, прищипують усі пагони, щоб зупинити їх ріст.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт середньопізній, високоврожайний, транспортабельний. Від сівби до початку збирання 110 – 140 днів. Формує витке стебло. Плоди великі, жовто-оранжевого забарвлення, масою 10 – 20 кг. М'якуш біло-жовтий або оранжевий.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Рослина кущова, компактна, без бокових пагонів. Плоди гладенькі, сегментовані, тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, середньою масою 250-300 г, шкірка оранжевого кольору.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Урожайний сорт гарбуза української селекції. Період вегетації триває 85-100 днів. Плоди овальної форми, вагою 5-8 кг, кора жовто-оранжева з поздовжніми плямистими смугами зеленого кольору. М'якоть дуже смачна, солодка, хрустка.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоврожайний середньостиглий (110-115 днів) сорт. Рослина міцна, формує великі червоно-помаранчеві, округло-плескаті плоди, сегментовані, середньою вагою 15-20 кг, діаметром 50-70 см.  М'якоть помаранчева, щільна, з високим рівнем каротину і цукру.  Універсального призначення. Для виробництва соків, дитячого харчування, приготування різних каш. Лежкість плодів дуже висока.