Каталог товарів

Насіння гарбуза Лікувального 10г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт. Кущ компактний. Плоди сплюснутої форми, світло-сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, товстий, соковитий, солодкий. Середня маса плоду 4-7 кг. Сорт столового призначення, довго зберігається (до травня), відрізняється гарною транспортабельністю, стійкістю до несприятливих умов вирощування.

23,00 грн
18,00 грн
-21.74 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Гарбуз Лікувальний

Ранній, високоврожайний, високотоварний, транспортабельний, лежкий та хворобостійкий сорт. Плоди сплюснуті, слабо-сегментовані, вагою 4-7 кг. Колір плоду світло-сірий, м'якуш помаранчевий, товстий, солодкий, соковитий, хрусткий. Має високі кулінарні якості.

Гарбуз — одна з найцінніших культур, яку вирощують у кожному куточку України. Він вражає розмірами, різноманіттям сортів і винятковою користю для здоров’я.


Коли та як сіяти гарбузи

Терміни посівукінець квітня — перша половина травня, коли мине загроза заморозків і ґрунт прогріється до +12…+14 °C.

►Спосіб посадкиу відкритий ґрунт насінням або через розсаду (особливо в північних регіонах).

►Місце для вирощуваннясонячне, захищене від вітру.

►Схема посіву:

-Міжряддя — 1–1,5 м

-Між рослинами — 70–100 см

Перед посівом насіння бажано замочити у воді або стимуляторі росту.


Догляд за гарбузом

-Поливрегулярний, особливо в період росту плодів. Уникайте перезволоження.

-Прополка та розпушуванняобов’язкові на ранніх етапах.

-Формування батогівприщипують верхівки для обмеження росту.

-Підживленняорганічними (перегній, настій трав) або мінеральними добривами 2–рази за сезон.

-Захиствід шкідників і грибкових захворювань за потреби.


Коли збирати гарбуз

-Терміни зборувересень — початок жовтня, до перших заморозків.

-Ознаки стиглостіплодоніжка дерев’яніє, шкірка тверда, насиченого кольору.

-Важливозрізати разом із плодоніжкою — це подовжить термін зберігання.


Як зберігати гарбуз взимку

-Місце зберіганняпрохолодне, сухе і добре провітрюване (комора, підвал, сухий гараж).

-Температура: +8…+12 °C.

-Гарбузи зберігають цілимине миють, розкладають плодоніжкою догори, бажано не впритул один до одного.


Користь гарбуза

Багатий на вітаміниA, C, E, групи B, а також залізо, калій, магній.

✔Має низьку калорійністькорисний для дієтичного харчування.

✔Очищає організмпідтримує здоров’я серця, печінки та травної системи.

Сприяє покращенню зору та імунітету.


Використання гарбузів в кулінарії

-Гарбуз додають у супи, запіканки, кашівикористовують у випічці та десертах.

-Із нього роблять сік, пюре, варення, цукати.

-Насіння — смачний та поживний перекус.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт, рослина кущова, гілляста, високоврожайна. Плоди сплюснуті, тарілкоподібної форми, з зубчатими краями, в технічній стиглості - білі, масою 400-500 гр. М'якуш білий, щільний, з відмінними смаковими якостями. Сорт відносно стійкий до хвороб.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Рослина кущова, компактна, без бокових пагонів. Плоди гладенькі, сегментовані, тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, середньою масою 250-300 г, шкірка оранжевого кольору.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Урожайний сорт гарбуза української селекції. Період вегетації триває 85-100 днів. Плоди овальної форми, вагою 5-8 кг, кора жовто-оранжева з поздовжніми плямистими смугами зеленого кольору. М'якоть дуже смачна, солодка, хрустка.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С.