Турка, насіння гарбуза 1кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Гарбуз Турка на насіння 1 кг, Україна - це ранньостиглий сорт, який вступає в плодоношення на 86-98 день від сходів.
Формує рослини кущової форми, з короткими, потужними батогами. На кожному кущі визрівають по два-три плоди вагою 4-6 кг. Шкірка тонка, тверда.
Гарбуза Турка може давати 1000 кг з гектара насіння.
Насіння гарбуза Турка висівають у відкритий ґрунт у травні, коли температура ґрунту на глибині 10 см досягне +10°C. Перед висівом насіння замочують у воді на 24 години. Потім насіння висівають у лунки глибиною 5-6 см на відстані 60-70 см один від одного. Після висіву насіння присипають ґрунтом і поливають.
-
сорт:багатопліднний
Оригінальні коди товару
Плоди оранжевого кольору, округлої форми, злегка ребристі, діаметром 12-14 см, вагою 1,3-1,6 кг. Тверда м'якоть та невелика серцевина.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний середньостиглий (110-115 днів) сорт. Рослина міцна, формує великі червоно-помаранчеві, округло-плескаті плоди, сегментовані, середньою вагою 15-20 кг, діаметром 50-70 см. М'якоть помаранчева, щільна, з високим рівнем каротину і цукру. Універсального призначення. Для виробництва соків, дитячого харчування, приготування різних каш. Лежкість плодів дуже висока.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт із вегетаційним періодом 130 днів. Плоди масою 5-10 кг, синьо-зеленого кольору з пухирчастою оболонкою, за формою схожі на тюрбан. М'якуш відмінної якості, жовто-помаранчевого кольору, товстий, солодкого смаку, без терпкості, у сирому вигляді можна їсти просто як яблуко.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт, рослина кущова, гілляста, високоврожайна. Плоди сплюснуті, тарілкоподібної форми, з зубчатими краями, в технічній стиглості - білі, масою 400-500 гр. М'якуш білий, щільний, з відмінними смаковими якостями. Сорт відносно стійкий до хвороб.