Насіння квасолі Калинка 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Рослина кущова, компактна, не вимагає опори, середньо гілляста, висотою до 40 см.
Стручки зелені, досягають до 12 см. Насіння середніх розмірів, червоного кольору, дозріває за 90 днів.
Плоди квасолі мають високі смакові показники.
Рослина стійка до хвороб.
Використовується в консервній промисловості, а також в приготуванні страв..
Оригінальні коди товару
Врожайний, ранній сорт квасолі з прекрасними смаковими характеристиками, універсального призначення. Від сходів до технічної стиглості 50-55 днів, до біологічної 89-95 днів. Рослина середньогілляста, з невеликою силою росту досягає до 40-50 см у висоту, не вимагає підв'язки. Стручки зелені, прямі, завдовжки 10-15 см, на кущі 10-12 штук, зерна білі.
Оригінальні коди товару
Сорт кущової квасолі на сухе зерно, що плодоносить до самих заморозків. Продукт польської селекції. Рослина виростає у висоту 40-45см. Стручки формуються широкі, безволокнисті, соковиті, зеленого кольору. Боби плоскі, білого кольору, глянсові, смачні, дуже великі. Сорт вирощується з метою отримання сухого зерна.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт бобів, призначенний для споживання у свіжому вигляді та консервування. Насіння у них біло-кремового кольору, велике, з білим рубчиком. Сорт характеризується хорошими смаковими якостями. Їх висівають рано навесні широкорядним способом.
Оригінальні коди товару
Боби Білий Виндсор Смакують в свіжому вигляді і консервовані. Середньостиглий сорт. Насінини зелено-білі, великі, забарвлення рубчика - чорне. Хороші смакові якості, придатні для вживання в свіжому вигляді і для консервування.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт виткої квасолі, який характеризується стійкістю до основних захворювань і великим насінням білого кольору. Вона універсальна у використанні: стручки можна споживати в їжу в молочній стиглості, а зерно - у біологічній.