Каталог товаров

Насіння квасолі Калинка 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Рослина кущова, компактна, не вимагає опори, середньо гілляста, висотою до 40 см. Стручки зелені, досягають до 12 см. Насіння середніх розмірів, червоного кольору, дозріває за 90 днів. Плоди квасолі мають високі смакові показники. Рослина стійка до хвороб.

51,00 грн
26,00 грн
-49.02 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Рослина кущова, компактна, не вимагає опори, середньо гілляста, висотою до 40 см.

Стручки зелені, досягають до 12 см. Насіння середніх розмірів, червоного кольору, дозріває за 90 днів.

Плоди квасолі мають високі смакові показники.

Рослина стійка до хвороб.

Використовується в консервній промисловості, а також в приготуванні страв..

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт кущової квасолі на сухе зерно, що плодоносить до самих заморозків. Продукт польської селекції. Рослина виростає у висоту 40-45см. Стручки формуються широкі, безволокнисті, соковиті, зеленого кольору. Боби плоскі, білого кольору, глянсові, смачні, дуже великі. Сорт вирощується з метою отримання сухого зерна. 

Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт рослини. Вегетаційний період 50-62 дня. Він високоврожайний, а також цей вид квасолі вміщує дуже велику кількість білка. Це теплолюбна рослина. Її садять в кінці травня - початку червня. Зростає кущем. Він у висоту приблизно 40-50 см. Стручки жовтого кольору довжиною 15 см. Використовується в кулінарії (супи, каші, салати, гарніри), а також квасолю можна заморожувати, смажити, використовувати в консервуванні.