Каталог товаров

Насіння квасолі Іголомська

Артикул: 4820009674530
Нет на складе
Есть в наличии
18,00 грн
15,00 грн
-16.67 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Характеристики
  • сорт:
    ранньостиглий
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт рослини. Вегетаційний період 50-62 дня. Він високоврожайний, а також цей вид квасолі вміщує дуже велику кількість білка. Це теплолюбна рослина. Її садять в кінці травня - початку червня. Зростає кущем. Він у висоту приблизно 40-50 см. Стручки жовтого кольору довжиною 15 см. Використовується в кулінарії (супи, каші, салати, гарніри), а також квасолю можна заморожувати, смажити, використовувати в консервуванні.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна кущова рослина, довжиною до 40 см, не вимагає опори. Вегетаційний період від сходів до першого збору лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 10-15 см, діаметром 0,5-0,7 см, зеленого кольору, без волокон, за смаком смачніша і солодша ніж спаржева квасоля. Боби темно-червоного кольору. Стручки збирають незрілими, оскільки в цій фазі вони найбільш соковиті. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії в вареному, смаженому і консервованому вигляді.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Популярний середньоранній сорт спаржевої квасолі, 55-65 днів від появи сходів. Рослина компактна, 25-40 см, з рясною зав'яззю по 10-12 стручків на кущі. Боби товщиною до 2 см, в довжину до 13 см, без пергаментного цару, смачні. Лопатки кремово-зеленого кольору з червоними плямами. Висівають у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії, для консервації та заморожування.