Каталог товарів

Насіння моркви Яскрава

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Модель:
Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт. Має 90-120 днів вегетаційного періоду від сходів до технічнох стиглості. Коренеплоди циліндричної форми, гладенькі, насиченого оранжевого кольору, масою 140-180г, довжиною 14-15 см, діаметром 4-5 см. М'якоть соковита, має чудовий смак і використовується я у свіжому вигляді, так і для переробки.

 

12,00 грн
9,00 грн
-25 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період 80-120 днів. Коренеплоди яскраво-помаранчевого кольору, правильної циліндричної форми з тупим кінчиком, високих товарних якостей. Вага 90-250 г, довжина 15-20 см, діаметр 4-5 см. М'якоть соковита і солодка, відмінного смаку. Врожайність висока 4-9 кг / м2.
«Яскрава» характеризується підвищеним вмістом каротину, стійка до стрілкування та розтріскування, добре зберігається. Використовується для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.

Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.

Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Стійкий до хвороб, розтріскування й цвітіння. Врожайність 4-7 кг/м2. Ідеальний для переробки на овочеві соки. Цінується за підвищений вміст бета-каротину, відмінні смакові якості, привабливий товарний вигляд, оптимальний «споживацький» розмір, добру врожайність і лежкість.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий, високоврожайний сорт, придатний для вирощування у відкритому грунті та під плівкою, а також для отримання пучкової продукції. Коренеплоди мають зрізано-конічну форму, довжиною 11 см, діаметром 4-6 см, і вагою 150-220 г. Сорт відрізняється гладенькою поверхнею, ніжним оранжевим м'якушем та стійкістю до розтріскування. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт столової моркви, відомий своїми високими смаковими якостями та придатністю для переробки і тривалого зберігання. Коренеплоди цього сорту мають конічну форму, оранжево-червоний колір, гладку поверхню і досягають довжини 25-28 см. Вегетаційний період становить 100-120 днів. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоврожайний, ранньостиглий сорт, придатний для вирощування під плівкою і на пучкову продукцію.

Від масових сходів до технічної стиглості минає 90-100 днів.

Використовують влітку та в осінньо-зимовий період.

Коренеплоди зрізано-конічні, довжиною 11, діаметром 4-6 см, масою 150-220 г. Поверхня гладенька, іноді з дрібними вічками. 

М'якуш оранжевого кольору, ніжний.