Насіння моркви Яскрава
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період 80-120 днів. Коренеплоди яскраво-помаранчевого кольору, правильної циліндричної форми з тупим кінчиком, високих товарних якостей. Вага 90-250 г, довжина 15-20 см, діаметр 4-5 см. М'якоть соковита і солодка, відмінного смаку. Врожайність висока 4-9 кг / м2.
«Яскрава» характеризується підвищеним вмістом каротину, стійка до стрілкування та розтріскування, добре зберігається. Використовується для споживання у свіжому вигляді та переробки.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
Оригінальні коди товару
Стійкий до хвороб, розтріскування й цвітіння. Врожайність 4-7 кг/м2. Ідеальний для переробки на овочеві соки. Цінується за підвищений вміст бета-каротину, відмінні смакові якості, привабливий товарний вигляд, оптимальний «споживацький» розмір, добру врожайність і лежкість.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт, придатний для вирощування у відкритому грунті та під плівкою, а також для отримання пучкової продукції. Коренеплоди мають зрізано-конічну форму, довжиною 11 см, діаметром 4-6 см, і вагою 150-220 г. Сорт відрізняється гладенькою поверхнею, ніжним оранжевим м'якушем та стійкістю до розтріскування.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столової моркви, відомий своїми високими смаковими якостями та придатністю для переробки і тривалого зберігання. Коренеплоди цього сорту мають конічну форму, оранжево-червоний колір, гладку поверхню і досягають довжини 25-28 см. Вегетаційний період становить 100-120 днів.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний, ранньостиглий сорт, придатний для вирощування під плівкою і на пучкову продукцію.
Від масових сходів до технічної стиглості минає 90-100 днів.
Використовують влітку та в осінньо-зимовий період.
Коренеплоди зрізано-конічні, довжиною 11, діаметром 4-6 см, масою 150-220 г. Поверхня гладенька, іноді з дрібними вічками.
М'якуш оранжевого кольору, ніжний.