Каталог товарів

Насіння моркви Вітамінна 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Середньоранній сорт, який дозріває за 80-100 днів від сходів до збирання. Він славиться високим вмістом каротину, що робить його ідеальним для приготування соків, а також придатним для споживання у свіжому вигляді та зберігання взимку. Коренеплоди циліндричної форми, червоно-оранжевого кольору, мають довжину 15-19 см. 

37,00 грн
32,00 грн
-13.51 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Середньостиглий сорт столової моркви, вегетаційний період становить 80-100 днів. Коренеплоди потовщено-циліндричні з тупим кінчиком, гладенькі, довжиною 17-20 см, вагою 70-160 г, повністю занурені в грунт. М'якоть інтенсивно помаранчевого кольору, соковита, ніжна, сахаристая, відмінних смакових якостей. Серцевина маленька, близько 20% від діаметра коренеплоду, за кольором майже не відрізняється від м'якоті. Урожайність до 9 кг / м2.
Сорт «Вітамінна» стійкий до посухи і різкого коливання температур, цінується за високий вміст вітамінів і каротину. Рекомендований для споживання у свіжому вигляді, для отримання дієтичного соку, і зимового зберігання.

Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.

Щільність висівання насіння моркви
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.

Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий сорт, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Коренеплоди конічної форми, оранжево-червоного кольору, довжиною 17-22 см і вагою до 220 г. Сорт відомий високою врожайністю і здатністю зберігатися протягом зими. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Насіння середньостиглої, високотоварної моркви, яка добре підходить для зимового зберігання, споживання у свіжому вигляді та переробки. Коренеплоди мають конічну форму, оранжево-червоний колір та солодкий смак. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий сорт столової моркви, який вирізняється високою врожайністю та відмінною лежкістю. Коренеплоди мають вирівняну, конічну форму, насичений оранжевий колір та соковиту, солодку м'якоть з високим вмістом каротину. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий гібрид моркви Нантського типу від компанії Nunhems (Голландія). Вегетаційний період – 80-85 днів, але на 60-65 день – можна збирати моркву на пучок.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

 Сорт середньостиглий, з високими товарними та смаковими якостями, підвищеним вмістом цукру. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 100-110 днів. Коренеплід конічної форми з круглим кінчиком, рівний, з маленькою серцевиною, оранжево-червоного кольору, довжиною 15-18 см. Широко використовується в кулінарії, при консервації, для приготування соку.