Насіння перцю Подарок Молдови 0.3г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий, високоврожайний сорт.
Призначений для вирощування в відкритому грунті.
Період від появи сходів до технічної стиглості 105-115 днів.
Кущ напівштамбовий.
Плоди великі, конусоподібні, середньою масою 70 -120 г. Поверхня гладка.
В технічній стиглості світло-зеленого, а в біологічній темно-червоного забарвлення.
М'якуш солодкий, соковитий з приємним присмаком і ароматом товщиною 5-7 мм.
Використовують у технічній і біологічній стиглості в свіжому вигляді і для переробки.
Оригінальні коди товару
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий гібрид солодкого перцю ( 72-80 днів після висадки розсади), для вирощування у відкритому грунті та теплицях. Плід перцю має кубовидно видовжену форму, на поперечному розрізі перцю чотири камери. В технічній стиглості темно-зелений, а в біологічній плоди стають темно-червоні. Плоди цього гібрида стійкі до сонячних опіків, щільні, легко транспортуються, довго зберігають товарний вигляд і можуть зберігатися при визначених умовах зберігання.
Оригінальні коди товару
Це високоврожайний гібрид гострого перцю сортотипу Халапеньйо. Потужна рослина з добре розвиненим листовим апаратом ефективно захищає плоди від сонячних опіків. Плоди мають масу від 30 до 50 грамів і товщину стінки до 6 мм, що забезпечує їм типовий для цього сортотипу пекучий смак.