Насіння редиски Дамські пальчики
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редис «Дамські пальчики»
Скоростиглий сорт для відкритого грунту і плівкових укриттів, дозріває за 21 день після прокльовування насіння. Коренеплоди гладкі подовжено-циліндричні, головка опукла, довжиною до 6 см, вагою 20-25 г. забарвлення двоколірне, верхня частина червоно-рожева, кінчик білий. М'якоть білосніжна і соковита, слабогострого смаку. Урожайність 1,9-2,1 кг/м2.
Сорт «Дамські пальчики» стійкий до стеблування, цінується за привабливий зовнішній вигляд, придатний для масового збору на пучок.
Висів насіння
Редис досить холодостійка рослина, терпить заморозки до -2 ° С. Його вирощують в польових умовах безрозсадним способом в кілька етапів за сезон, за винятком червня (піде в стрілку).
Весняний посів - в останніх числах березня, коли земля ще промерзла. Щоб свіжий овоч завжди був на вашому столі, сійте частинами з інтервалом в 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів) - в кінці липня і до першої декади вересня, в ці терміни формуються великі коренеплоди, які добре лежать.
Підзимній посів - з 10 по 20 листопада, забезпечує збір на три тижні раніше, ніж при ранньовесняному. Вибирають вирівняне сонячне місце, яке не підтоплюється талими водами. Рядки нарізають в жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, сіють сухим насінням, і засипають перегноєм або торфом на глибину 2 см.
Щільність висівання насіння редиски «Дамські пальчики»
Висівають в борозни, які протягують один за одним, на відстані 10 см і більше. Проміжок між насінням в канавці близько 5 см, закладення 1-2 см, при глибокому закладенні плоди викривлюються.
З якими культурами краще рости редису?
У відкритому грунті дуже часто використовують, як маячкових культуру, для позначення посадок овочів, які довго і туго сходять, наприклад, рядків моркви і буряка.
Збір урожаю
Здійснюється в міру дозрівання. Всі редиси з білим кінчиком не варто перетримувати, в очікуванні, що коренеплоди наберуть вагу, тому що в подальшому з'являються пустотілості.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт для довготривалого зимового зберігання. Період вегетації 90 – 100 днів. Коренеплоди великі, чорні, масою 250-500г, округло-плескатої форми. М’якуш білий, щільний, соковитий, слабо гострого смаку. Для літнього споживання редьку висаджують ранньою весною, для зимового зберігання – у першій декаді липня.
Оригінальні коди товару
Делікатесний дуже ранній сорт. Коренеплоди білосніжного кольору, циліндричні, дуже щільні, з вишуканим, ніжним смаком. Від сходів до першого збору урожаю проходить 23-25 днів. Висівати можна як навесні, для отримання раннього урожаю, так і в середині серпня, щоб ласувати свіжими плодами і восени.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.
Оригінальні коди товару
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт (від сходів до господарської придатності 50-55 днів) для відкритого та захищеного ґрунту. Коренеплоди подовжено-циліндричні, малиново-червоні, з невеликим рожевим кінчиком, довжиною 25-30 см, масою 0,3-0,6 кг. М'якуш білий, щільний, соковитий, пікантного смаку. Врожайність 2,5-3,0 кг/м2. Цінність сорту: стійкість до заморозків, розтріскування, цвітіння, стабільна врожайність. Відмінний дієтичний продукт, що сприяє очищенню печінки, жовчного міхура. Широко використовується для профілактики діабету та при опроміненні. Рекомендується для вживання у свіжому, вареному та солоному вигляді.