Насіння редьки Зимова чорна 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Редька «Зимова чорна»
Середньостиглий високоврожайний сорт редьки чорної, вегетаційний період 90-94 дні. Коренеплоди округлої і плоско-округлої форми, довжиною 8-10 см, діаметром 10-12 см, вагою 250-350 г. Шкірочка гладенька, чорна. М'якоть біла, щільна, соковита, слабогострого смаку. Зміст сухих речовин - 11,8%, цукрів - 6%, аскорбінової кислоти - 44 мг%.
Сорт «Зимова чорна» стійкий до стрілкування, добре зберігається до весни. Є джерелом вітамінів і мінеральних солей в зимово-весняний період, коли відчувається дефіцит багатьох видів овочевих культур.
Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.
Щільність висівання насіння редьки «Зимова чорна»
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.
З якими культурами краще росте редька?
На одній грядці можна поєднувати з горохом, який підвищує родючість грунту.
Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.
Оригінальні коди товару
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригінальні коди товару
Має зручну форму та ніжний смак. Ранній сорт для відкритого грунта, дозріває через 22 – 27 днів після всходів. Коренеплоди видовжені з білим кінчиком, гладенькі. М’якоть смачна, негостра та соковита, без гіркоти. Стійкий до стрілкування, придатний для посіву с квітня по вересень. Використовується у свіжому вигляді.
Оригінальні коди товару
Підходить для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті; пластичність до агротехніки; висока стійкість до стресів та імунітет до основних захворювань, цвітушності, розтріскування; потенціал врожайності – 3,5-4 кг/кв.
Оригінальні коди товару
Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.