Каталог товаров

Насіння редьки Зимова чорна 20г

Артикул: 225-1122
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
20г
28 грн
23 грн
/ за шт
-18 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Редька «Зимова чорна»

Середньостиглий високоврожайний сорт редьки чорної, вегетаційний період 90-94 дні. Коренеплоди округлої і плоско-округлої форми, довжиною 8-10 см, діаметром 10-12 см, вагою 250-350 г. Шкірочка гладенька, чорна. М'якоть біла, щільна, соковита, слабогострого смаку. Зміст сухих речовин - 11,8%, цукрів - 6%, аскорбінової кислоти - 44 мг%.
Сорт «Зимова чорна» стійкий до стрілкування, добре зберігається до весни. Є джерелом вітамінів і мінеральних солей в зимово-весняний період, коли відчувається дефіцит багатьох видів овочевих культур.

Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.

Щільність висівання насіння редьки «Зимова чорна»
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.

З якими культурами краще росте редька?
На одній грядці можна поєднувати з горохом, який підвищує родючість грунту.

Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.

Характеристики
  • сорт:
    середньостиглий
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    чорний
  • Додаткові характеристики:
    Сорт
  • Вага в упаковці:
    0.02кг(20г)
  • Маса плода:
    250-350 г
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
20г

Оригинальные коды товаров

Має зручну форму та ніжний смак. Ранній сорт для відкритого грунта, дозріває через 22 – 27 днів після всходів. Коренеплоди видовжені з білим кінчиком, гладенькі. М’якоть смачна, негостра та соковита, без гіркоти. Стійкий до стрілкування, придатний для посіву с квітня по вересень. Використовується у свіжому вигляді.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Популярний сорт редьки для салатів з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, отриманий Одеською ДЕРЖ дослідною станцією. Сорт раннього терміну дозрівання, вегетаційний період 40-45 днів. Розетка компактна, напіврозлога, висотою 20-22 см з 7-10 листочками. Коренеплоди середньо масою 40-80 г, деякі екземпляри досягають 300-400 г, округлої форми, з гладкою поверхнею білого кольору. М'якуш біло-кремовий, соковитий, солодкий з невеликою гостротою. Коренеплід добре дістається, оскільки занурений у ґрунт лише на 1/2. Врожайність висока та стабільна, до 4 кг з 1кв.м. Одеська 5 підходить для вирощування по всій території України. Стійкість до захворювань. Використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії, з лікувальною метою.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).