Насіння редьки Одеська 5 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Сорт редьки білого кольору Одеська рекомендуються для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Овочі мають гарний товарний вигляд: поверхня покрита гладкою не дуже товстою шкіркою білого забарвлення. До переваг сорту відносять його відмінні товарні та смакові характеристики, стійкість до розтріскування та невеликих заморозків. Крім того, він чудово транспортується та довго зберігається – у холодному приміщенні може лежати до 1 місяця. Цей редис використовують у приготуванні холодних супів, різноманітних овочевих салатах та закусках.
Редька Одеська – опис та характеристики сорту
- термін дозрівання редьки: через 40-46 день після появи паростків;
- плід: досить великий (7 см у діаметрі), має округлу форму;
- середня вага: 40-70 грамів;
- шкірка: білого кольору, рівна та гладка;
- м'якоть: соковита, щільна;
- смакові характеристики: гостро-солодкий, без сильно вираженої гіркоти;
- врожайність: висока, до 3 кг з м2;
- терміни посадки: квітень;
- місце вирощування: можна висівати на відкриту грядку та під плівку;
- місце розташування: сонячна ділянка;
- ґрунт: родючий, помірно вологий;
- полив: частий;
- підживлення: двічі на рік мінеральними добривами;
- хворобостійкість: не схильний до захворювань;
- транспортабельність: висока;
- лежкість: відмінна, до 45 діб у прохолодному місці.
Технологія вирощування редьки в домашніх умовах:
Насіння редьки сіють у ґрунт у квітні, коли температура землі буде вищою 8 градусів. Місце вибирають там, де насамперед сходить сніг, з родючим ґрунтом, але не надто важким. Ділянка має бути добре освітленою. Цей сорт дуже вимогливий до води, тому необхідно забезпечити культурі регулярний полив. Зібраний урожай можна зберігати в холодильнику або льоху протягом 4-5 тижнів (при 3-5 °C).
Оригінальні коди товару
Оптимально підходить для вирощування в умовах неповного світлового дня; висока стійкість до стресів; не викидає стрілки, не розтріскується, стійкий до поширених захворювань; врожайність досягає 1,5-2,5 кг/кв.
Оригінальні коди товару
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригінальні коди товару
Ранній літній сорт. Від сходів до технічної стиглості 35-37 днів. Розетка листя напіврозкидиста. Коренеплоди білі, овальні, на 1/2 занурені в грунт, легко висмикуються. Маса коренеплодів 60-80 г. М’якуш білий, соковитий, ніжний, слабо-гострого смаку. Для вживання в свіжому вигляді в літньо-осінній період.
Оригінальні коди товару
Ультраранній сорт. Період від сходів до стиглості 18-20 днів. Коренеплоди невеликі, видовженної форми, довжиною 6-8 см, масою 18-20 г, червоного кольору з білим кінчиком. Без
Оригінальні коди товару
Має зручну форму та ніжний смак. Ранній сорт для відкритого грунта, дозріває через 22 – 27 днів після всходів. Коренеплоди видовжені з білим кінчиком, гладенькі. М’якоть смачна, негостра та соковита, без гіркоти. Стійкий до стрілкування, придатний для посіву с квітня по вересень. Використовується у свіжому вигляді.